Aşırı cinsel isteğin tedavisi var mı kızlar?

A

adsızprenses

Forum Okuru
Aşırı cinsel isteğin tedavisi var mı kızlar?

Aşırı cinsel istek melek kadınlar kulubü aşırı cinsel istek sebepleri forum'da.​

Kızlar yaa utanıyorum nasıl sorayım diyorum ama merak da ediyorum. Doktora da gitmedim bu konuda. Evliyim ama aşırı cinsel isteklerim var ne yapabilirim. Eşim de dayanamıyor bu durumuma. Normalde erkekler çok hoşuna gider bu tür kadın ama eşim artık iflahı kesildi uykum var deyip yatıyor. Benim çarem nedir bilemiyorum gerçekten başıma bunların geleceğini bilmezdim doğrusu. Aşırı cinsel istek neden olur?
 
Merhaba
Aşırı cinsel isteğin bir diğer adı tıptaki adı olsa gerek hiperseksüalite. Bu genel olarak ilerleyen yaşlarda kadınların olgunlaşması ile üst seviyelere ulaşmaktadır. Ama kendinizi rahatsız hissettiğiniz durumda mutlaka psikiyatriye görünmenizi tavsiye ederim. Yani normalin biraz üzeri normal kabul edilebilir ama fazla sıkıntıya sokacak kadarı mutlaka altında psikolojik bir rahatsızlık aranmalıdır. Cinsel istek evet erkeklerde daha fazla görülmekte ama kadınlarda da bu durum görülebilmekte. Özellikle 35 yaş sonrası kadınların cinsellikle zirve yaptıkları dönemlerdir. Eşinizi de zor durumda bırakmadan eğer gerçekten bir problem teşkil ediyorsa mutlaka bir psikoloğa görünün derim ben.

Erkeklerde cinsel isteksizlik durumu varsa aşağıda sizi ilgilendiren bir yazı var arkadaşlar. ''Erkeklerde cinsel isteksizlik nedenleri ve çözüm yolları'' nelerdir mutlaka inceleyin derim.

 
Geri
Üst