Aşk Bitince Neler Oluyor

M

Misafir

Forum Okuru
Aşk Bitince Neler Oluyor
Ayaklarımızı yerden keser, başımızı döndürür, kalbimizde fırtınalar estirir ve bir gün geldiği gibi gider aşk. İşte o gün, ilişkiler büyüteç altına alınır:
'Aşkın gözü kördür' derler peki ya sonrasında neler oluyor?

SIK SIK bekarlIk GÜNLERİNİZİ HATIRLAMAYA BAŞLARSANIZ:
Kız arkadaşlarınızla sabahı sabah ettiğiniz geceler, özgürlüğün tadını çıkardığınız başına buyruk günler... Onunla birlikte olmaya başladığınızdan beri bütün bunları unutmuştunuz. Ama nedense son zamanlarda bekarlık döneminizi gittikçe daha sık hatırlıyor ve özlüyorsunuz. Bu da onun size yetmemeye başladığının en önemli göstergesi.

AKŞAMLARI yalnIz ÇIKMAYI tercİh edersİnİz: Partilere, konserlere, barlara, kulüplere, diskolara, kısacası her yere onunla birlikte gidiyor ve bundan büyük bir keyif alıyordunuz. Fakat nedense artık bir işi çıktığını ve sizinle gelemeyeceğini söylediğinde üzülmek bir yana, resmen seviniyorsunuz. Demek ki, onun yanında nefes darlığı çekiyorsunuz. Varlığı sizi kısıtlıyor, hatta boğuyor. Demek ki, aşk bitti bitiyor...

UZUN VADELİ PLANLAR YAPMAZSINIZ:
Bayram tatilleri, yılbaşı, hafta sonu kaçamakları, yurtdışı seyahatleri... Eskiden bütün bunları nasıl da aylar öncesinden planlar, rezervasyon yaptırır, sevinç içinde gün say maya başlardınız. Artık ayaklarınız yere basıyor ya, birlikteliğinizi çok farklı açılardan ele almaya başladınız bile.

ONU ÖZLEMEZSİNİZ:
İlk seyahate çıktığında nasıl da onu deliler gibi özlemiştiniz. Oysa şimdi 15 günlük uzun bir iş seyahatine çıktığı halde içinizde en ufak bir hüzün hissetmiyorsunuz.
 
Geri
Üst