M * MuCiZé * Forum Okuru 9 Ağustos 2009 #11 var da bana uğramıyo😀 bikere platonik takılmıştım,o bile güzeldi.bide karşılıklı adam gibi adam denk gelirse deymeyin keyfime😀
var da bana uğramıyo😀 bikere platonik takılmıştım,o bile güzeldi.bide karşılıklı adam gibi adam denk gelirse deymeyin keyfime😀
orkide Aktif Üye Üye 10 Ağustos 2009 #12 aşksız hayat olarmı heç var tabi su gibi nefes gibi hayat gibi aşk ben gibi
C chatlak_78 Forum Okuru 30 Ağustos 2009 #14 hayır yok öyle bir şey kocamaaaaaaan bir yalandan ibaret yada karşıma doğru insanlar çıkmadığı için belki aşk vardır ama ben yalanımdır. 😀 nebilem öle bişey işte 😛
hayır yok öyle bir şey kocamaaaaaaan bir yalandan ibaret yada karşıma doğru insanlar çıkmadığı için belki aşk vardır ama ben yalanımdır. 😀 nebilem öle bişey işte 😛
ReBeLLa Yeni Üye Üye 30 Ağustos 2009 #15 elbette war 5 senedirde war olduğuna inanıyorum ve tüm kalbimle sewiyorum...
K kelebek4220 Yeni Üye Üye 19 Eylül 2009 #18 bnce aşk vardırr bn neye asık oldıgumu hıssetysem bndn cok uzaklarda oldu sanrım bn ulasılamzlara asık oluyorumm elde ttgıı zman bıtıyo hıslerımm 🙁
bnce aşk vardırr bn neye asık oldıgumu hıssetysem bndn cok uzaklarda oldu sanrım bn ulasılamzlara asık oluyorumm elde ttgıı zman bıtıyo hıslerımm 🙁
GaMzE_18 Üye Üye 19 Eylül 2009 #19 kelebek4220' Alıntı: bnce aşk vardırr bn neye asık oldıgumu hıssetysem bndn cok uzaklarda oldu sanrım bn ulasılamzlara asık oluyorumm elde ttgıı zman bıtıyo hıslerımm 🙁 Genişletmek için tıkla ... canım bu benım basımada geldı bılıyorum nasıl bısey oldugunu elde ettıkten sonra acayıpp soguyorum 🙁
kelebek4220' Alıntı: bnce aşk vardırr bn neye asık oldıgumu hıssetysem bndn cok uzaklarda oldu sanrım bn ulasılamzlara asık oluyorumm elde ttgıı zman bıtıyo hıslerımm 🙁 Genişletmek için tıkla ... canım bu benım basımada geldı bılıyorum nasıl bısey oldugunu elde ettıkten sonra acayıpp soguyorum 🙁