ii akşamlar partneri boga ben başak burçluyum uzun bi suredir ilişkimizi iyi veya kotu surdurmeye çaçlişiyoruz ama bundan sonra biiz neler neler bekliyo ilişkimiz nasil devam edecek evlilik varmi bize yada ayrilik bundan sonra ilişkimiz dahami ii olacak yoksa kotumu olacak
Merhaba Handanca,
benim ilişkim artık arkadaşlığımızı da sayarsam toplamında 6 yıl oluyor. bizi neler bekliyor acaba, bana ve hayatımdaki kişiye açılım yapabilir misiniz? benim burcum terazi onun burcu da aynı. annesiyle tanışacak mıyım? 2010 yılında evliliğimiz gerçekleşme olasılığı nedir, ve beni gerçekten seviyor mu bilmek istiyorum. çook teşekkür ederim size. aslında haddim değil ama bazen arkadaşlara yaptığınız açılımları okuyorum ve gördüklerinizin yanında verdiğiniz nasihatler hep yapıcı ve çok dostane. bu yönünüzü çok beğeniyorum ve en çok da açık sözlülüğünüzü...
ben başak partnerim boga burçlu uzun zamandan beri beraberiz ilişkimiz nasil devam edecek ayrilik varmi yada evlilik bu ilişki nasil sonlanir
Handan ablacığım merhaba,
Daha önce ben seni rahatsız etmiştim ama sanırım birazcık da olsa güzel şeyler duymaya ihtiyacım olduğundan geldim yine kapına...
O zaman genel baktırmıştım. 2 Yıllık bir birlikteliğim var kimse bunu uygun görmüyor demiştim. Özellikle annemin kesinlikle kabul etmediğini, çünkü hislerinin iyi olmadığını...(Ben Nisan 16 koç burcuyum. Murat 31 mart koç burcu.) Ancak ben bu ilişkiye kıyamıyorum. Birbirimizi bu kadar çok severken nasıl olurda olmuyor diyebilirim. Pes etmem mi gerekiyor bilmiyorum. O terketsin o zaman beni diye düşünüyorum. Benden başka kimse üzülmesin. Ne Murat ve ailesi üzülsün ne de benim ailem... Ben atlatmaya çalışırım bir şekilde diyorum... Ancak bunları düşünürken de içim sızlıyor. Umutlu ve mutlu olmaya gayret ediyorum ama konuyu annem arada bir açıyor ben de bir anda altüst oluyorum... 🙁 Bu durumdan ötürü derslerime de tam konsantre olamıyorum. Onun da sıkıntısı var zaten... Hayırlısı olsun ne diyeyim... Bugün pek iyi değilim belki bu durum kartlara yansır ama dayanamadım... İstersen tarot açma abla ama ben paylaşmak istedim... Saygılarımla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?