merhaba handanca,
bana da acilim yapabilirmisiniz benim burcum terazi sevdigim insanin da terazi.bizim aramiz bozuk biraz barisma gorunuyor mu? bana sevgisi var mi? evlilik var mi? tesekkurler
Merhaba Handanca Hanim;
sanırım beni aldatıyor, cunku onu biriyle mesajlasirken yakaladim.
bizim icin gelecek var mi bu yil evlilik var mı bana ve erkek arkadasima acılm yapabilirmisin
benim burcum yengec onun terazi
simdiden emegine saglik tesekkur ederim
ben başajk burçluyumsevdigim insan boga burcu bu insan bana geri donecekmi tekrar bir araya gelebilecekmiyiz builişkide benim eksikliklerim neler onun için neler yapabilirim duzgun bi ilişkimiz olsun diye🙂🙂🙂
mutlu yıllar handanca! ben yay burcuyum sevgilimse akrep. ben 24 o 30 yaşında . 2010 bize neler getirecek? evlilik planlarımız var . olacak mı? bakabilrsen .
kendine ii bak öpüyorum kocaman
ben ajkrep partnerim başak burçlu evlilik varmi
merhaba handan abla.benim burcum başak onunki yengeç.çok kavga ediyoruz.onun hayatında başka birilerinin olduğundan şüphe ediyorum.sevdiğinden emin değilim.en son ayrılmıştık gene barıştık.önümüzdeki 6 aylık dönemde bizi neler bekliyor?yorumun için şimdiden çok teşekkür ederim...
merhaba handanca abla öncelikle kardeşine mutluluklar dılıyorum.. aramıza yenıden hoşgeldin.. sana yazmayı özlemişim.. benım 3 senelık bı ılıskım var ara sıra kısa ayrılıklarımz oluyo bızım..ayrıldık.. barısmamıza ıhtımal varmı ve evleneblckmyz ablacım bu sene içinde.. o akrep ben başak burcuyum benım yukselenımde başaktır ablam.. kolay gelsın kendıne ıyı bak..
Günaydın handancam 🙂 iyi seneler, güzel bir yıl diliyorum🙂, çok mutlu olduğunuz tüm düşlerinizin gerçek olduğu..harika bir yıla açılan kapı olsun 2010 sizin ve tüm sevdikleriniz için🙂
Handancam ben 2010 yılından çok umutluyum..içim kıpır kıpır, nedense çok mutluyum..çevremdeki insanlarda bunu söylüyor, hatta bizden sakladığın birşey mi var..sende bi değişiklik var diyorlar. kendimi iyi hissediyorum, buda bana coşku olarak yansıyor. sanki bişeyler olacak olumlu yönde az kaldı ve bana doğru geliyor🙂 böyle hissediyorum..içim kıpır kıpır.sevgilim ise tam tersi sıkıntıları yüzünden keyifsiz günler geçiriyor..bende bu coşku haliyle yaklaşamıyorum tabi. bazen ilişkimi üstümde bir yük olarak görüyorum ama kısa sürüyor hemen toparlanıyorum.çünkü aramızda harika bir elektrik var.uyumluyuz..ve birbirimize çok değer veriyoruz,vede seviyoruz.beni üzmemek için sıkıntısını bile anlatamıyor.üzerime titriyor, mutlu olmayı bu dünyada en çok hakeden insanmışım gibi , anlatabiliyor muyum handancam? bendeki bu şeker hal ilikşikimizide tatlandıracak mı🙂 yorumlarına acilen ihtiyacım var handancam🙂 aslında genele yazmak istemiştim..acaba bu tatlı hoş esintiler hayatımda yaşayacağım mutlulukların habercisi mi diye🙂ama aşkım şuan daha önemli onun için ilişkimizin yorumu merak ediyorum🙂
handancam siz geçen yorumda aileler arasında isim koyacaksınız demiştiniz. evlenme teklifini aldım sayılır. sıkıntısı olmadan çok konuştuk ve benimle evlilik düşündüğünü söyledi.ailelerimizde biliyor🙂bu anlamda rahatım.ve şuan sizin yorumunuzu çok merak ediyorum🙂
ben başak burcuyum, o ise 22 kasım doğumlu..bazen akrep bazen yay çıkıyor🙂
şimdiden teşekkür ederim handancam🙂 ben gerçekten çok iyiyim, iyi hissediyorum🙂 ilişikimizi merak ediyorum🙂 beni ne zaman istemeye geleceklerrrrrrrrrrr 🙂 hadi olsunnnn artıkkkk🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?