Merhaba Handanca Hanım, ben ilişkimle ilgili genel baktırmak istiyorum eğer zamanınız varsa, geçen sefer baktığınızda üç vakit sonra müjdeli bir haberden sonra evlilik anlamında daha netlik kazanacak ilişkiniz demiştiniz, daha net bir karar almadık ama almamız olası mı acaba? beni seviyor mu? bi de kayıplar olabilir demiştiniz ama ne olduğunu çözemediğinizi söylemiştiniz, acaba görebilirseniz paylaşabilir misiniz bu sefer? bu ilişkide gelecek görüyormusunuz? benim burcum terazi hayatımdaki insanın burcu da terazi. iyi günler diliyorum size
merhaba handanca umarım iyisindir.ben koç burcuyum eşim başak burcu 18 aylık kızımda aslan burcu zahmet olmazsa bizede bakarmısın ilişkimiz nasıl bi boyut alıcak.şimdiden teşekkürler
ben başak sevdigim insan boga burçlu onunla bi gelecegimiz varmı evlilik gibi ilişkimiz nasıl devam edecek ayrılık varmi
handan abla ben dilek sevgilimle ciddi düşündüğümüz bir ilişkimiz var evlenmeyi düşünüyoruz 21 yaşındayım sevgilimde 22yaşında ben akrep burcuyum sevgilim yengeç burcu bu birlikteliğin sonu ne olur
size en son 19 ocakta açılım yapılmış. 15 gün dolması lazım. Kaldiki 3-5 mesajınız olmuş bu yeni talebe kadar. mesaj sayınızı 15 günlük süreniz dolana kadar artırınız!!
Handancacım merhaba, yine gecenin bir yarısı yine ben size yazıyorum. Artık canımın yanmadığını hissediyorum bazen sanki, hani uyuşur ya insan o haldeyim. Ona ne kadar kızmak istesem de kızamıyorum. Sürekli ağlıyorum. Bir yarım onun mutlu olmasını istiyor beni bırakıp başkasına gitse de bir yanım acı çekiyor onun yokluluğunda. Onu çok seviyorum. Aslında mutluysa onunla devam etsin mutlu olsun istiyorum, çok tuhaf hislerim beddua okuyamıyorum. Onu çok seviyorum. Bizimle ilgili neler görünüyor Handancam. cuma günü beraber öğle yemeyi yiyeceğiz. sizce nasıl geçer? bana geri döner mi? sevgisi var mı? bizim burçlarımız aynı ikimizin de terazi.şimdiden teşekkür ederim,çok öpüyorum