Merhaba Handanca Hanım,
ben yengeç o terazi, biz evlenirmiyiz bu yıl?
selamlar benim burcum başak hayaımda iki kişi var birini çok sevıyorum ama ayrılmak zorunda kaldık.hangisiyle devam edicem.
ben serenat 3 senelik bi ilişkim var ve sözlüyüz ilerde evlenicekmiyiz bunu çok merak ediyorum benim burcum yengeç onunda balık şimdiden çok tşk edrim
İyi geceler, tarot talebinde bulunmak istiyorum. Önümüzdeki hafta ayrıldığım sevgilimle buluşacağım. sizce nasıl geçecek? bize barışma yeniden birliktelik var mı? bana döner mi? sevdiğim kişi ve benim burcum terazi.evlilik görünüyor mu kaderimizde? ona dengeli olduğumuzu gösteriyorum her seferinde. beni seviyor mu? gelecek var mı,
sağolun şimdiden kolay gelsin
selamlar, geçen seferki yorum için sağolun, nasihatlerinizi uyguladım, ilişkim için baktırmak istiyorum tekrar, evlilik var mı bu yıl? bizi neler bekliyor?ikimizin de burcu terazi,
kolay gelsin
Handan meleğim nasıılsın,
benim burcum başak onunki boğa artık hayatımda güzel şeyler olmasını istiyorum,
bari bu yıl evlenelim🙂)
ii akşmlar ben başak sevdigim insan boga onunla suan ne ayrı gibiyiz nede beraber gibiyiz bu insanla ilişkimiz ne olacak kartlarda tamamen bi ayrılık varmı yada tamamen bi birleşme neyreye kadar gidecek bu ilişki ne olacak... karsımdaki insan benim hakkımda ne düşünüyo onun hayatında başka bi kadın varmı tekrrar bi birleşme varmııı...bu yıl içinde bana evlilik görünüyomu nasıl bi insanla evlenecegim