Aşkı Memnu yatak odası modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Aşkı Memnu yatak odası modelleri
aşkı memnu yatak odası bihterin yatak odası aşkı memnu perde modelleri bihterin boy aynası takımı
Aşk-ı Memnu dizisine damgasını vuran yatak odası modelleri şimdilerde mobilyasını değiştirecek ve evlenecek çiftlere örnek oluyor.Mobilya seçimlerinde bu mobilyaları ön planda tutanların işte en çok sordukları dizi oyuncularının yatak odaları
yatak-odasi6-7979.jpg

Aşkı Memnu dizisinde Behlül’ün deniz kenarındaki evinin yatak odası. Diziye damgasını vuran olayların evi ve yatak odası şıklığı ile moda yatak odaları arasında yer alıyor.
yatak-odasi5-8676.jpg

Dizinin cici annesi Peyker’in pembe yatak odası dizi ile beraber moda olan çok hoş bir yatak odası takımı. Taç’ın ürünlerinin süslediği yatak odası çok tercih ediliyor.
yatak-odasi4-1050.jpg

Dizinin en çok gördüğümüz yatak odası olan Adnan ve Bihter’in yatak odası pembe koltuğu ve şık boy aynası ile bizleri büyülüyor.
yatak-odasi3-9436.jpg

Behlül’ün yatak odası siyahın asil ve şık duruşunu sergileyen özellikle gençleri büyüleyen eyfel kulesinin duvar resmi ile moda olan genç bir yatak odası ve 2010 yılına damgasını vuran moda yatak odaları arasında bulunuyor.
yatak-odasi2-8266.jpg

Dizinin en gözde oyuncularından olan Firdevs hanımın yatak odası
yatak-odasi1-9524.jpg

Dizinin en çok konuşulan ve en moda yatak odası Bihter’in yatak odası şık ve sade bir yatak odası. 2010 moda yatak odası takımları arasında yer alıyor.
 
Geri
Üst