Aslan Burcu 2010 Tarot Açılımı

handanca

Daimi Üye
Yönetici
Aslan Burcu 2010 Tarot Açılımı
aslan burcu 2010 aslan burcu 2010 yorumu arslan temmuz ayı
Aslan Burcu 2010 Tarot Açılımı
meleklermekani70-1058.jpg




Sevgili Aslan Burcu Meleği sizin adınızı “Fedekar Melek” taktım. Güçlü ama fedakar.


tarot25-8660.jpg

2010 sizin fedakarlığınızı boş bırakmayacak. Beklentiler yığılmayacak. Tabiki yine sizin gayretinizle.


Doluya koydum olmadı boşa koydum dolmadı lafı 2009 için tam size göre bir laf. Kararsızlıklar, sonuçlanmayan olaylar sizi epey yordu.

Hakkınız tam düşündüğünüz o içinizden geçirdiğiniz yaşam tarzıdır. Hayalleriniz hayal olarak kalmayacak korkmayın. Şuan belki hak ettiğiniz noktada değilsiniz. Ama yavaş ve güzel ilerliyorsunuz bunu da bilin lütfen.


2010 da yer değişimi ve bir yere gidiş söz konudur. Anlaşma gereği yapmanız şeylerden biri olacak beklide.


Gözünüzü bazen kapatmak, içinizden geldiği gibi yaşamak istiyorsunuz belki. Merak etmeyin bu anlamda da size uygun bir yol çıkıyor karşınıza.

Başarı 2010 ‘da sizin arkanızda. Elinizi attığınız işe verdiğiniz önemde başkaları tarafından fark edilip ödüllendirileceksiniz.


Uykusuz geçen günler var. Kafanıza taktığınız sorunlar. Sıra sıra dizilmiş. Siz düzenli ve disiplini seversiniz. Problemlerinizi de öyle ele alıyorsunuz. Önseziniz size ne yapmanız gerektiğini 2010’da daha farklı bir biçimde şekillendirecek. Buda iyi karar almanıza vesile olacak.


Bazı durumlarda yıkıcı ortamlar içinde bulunabilirisiniz. Sakın pes etmeyin.. O an o olayın yaşanmasında bile bir hayır olduğunu unutmayın. Bu olaylar ilişkide yada diğer ortamlarda ilerisi için daha sağlam kaleler örecektir.


Kariyer: Yılın ilk ayları gayet güzel sevgili Aslan meleği. Ek kazançlar almanız bile mümkündür. İşi olmayanlarda özellikle yılın 2. Yarısına doğru kendilerini tatmin edecek güzel iş imkanlarını değerlendirecekler.


Aile: Evlilik ve ilişkilerde özellikle yılın sonunda çıkacak çatışmalarda çok dikkatli olmalısınız. Yılın ilk yarısı ise daha hassas. Meselenizi görmemezlikten gelmeyin. Çok akılcı yaklaşımlar kesin kaybediyorum derken. Aniden size dönüş sağlayabilir.


Sağlık: özellikle sırtınıza dikkat edin. Dolaşım sistemi naziktir. Yormayın kendinizi.


Sevgili aslan meleğinin, Dürüst olmayanlarla asla ve asla işi olamaz. Parasal anlamdada cimrilik ona göre değildir. Almaya, takmaya bayılır. Seçici dostlukları onun titiz kararlarıyla oluşur. Herkese güvenmez. Sert mizacının altında sadık ve sevecen melek gibi bir yüreği vardır. Onu hemen dost edinemeseniz de , dostu olduğunda her şeyiyle yanınızda olacaktır.

2010 yılının sağlık mutluluk getirmesini diliyorum.

meleklermekanı.com
Tarot Danışmanı
handanca
 
bir aslan meleği olarak okudum inşallah güzel olur herşey teşekkürler beklentilerim sonuç alsın ve kararlarım sabit olsun inşallah
 
Handanca çok teşekkürler bana şimdiden 2010 için çok güzel ümitler verdi.özellikle iş ve kariyer konularında yazdıklarınız bana yeniden çalışma azmi verdi.çok teşekkürler
 
2010 güzel geçicek gibi görünüyor,hepimiz için herşey harika olur inş.
güzel yorumların için tşkler.....
 
fedakar melek sözü gercektende cukk diye oturdu emegine saglık handanca umarım artık yüzümüzü güldürecek gelismeler kapıdadır.
 
Geri
Üst