Atasay'dan Bayram İndirimi

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Atasay'dan Bayram İndirimi
atasay altın inci pırlanta takılar setler modelleri resimleri bayram indirimi hakkında detaylı bilgiler burada


atasay-c.jpg


Melekler biliyorsunuzki altın en altın çağını yaşıyor ve her geçen gün biraz daha artıyor...Altında öncü marka Atasay ise bayram öncesi biz bayanlara bir güzellik yapmış ve altın, inci ve pırlantalı setlerde %40'a varan indirime gitmiş...



Atasay’dan altın ve pırlanta tutkunlarına yüzde 40’a varan sürpriz fiyat avantajları!

Takıda modanın öncüsü Atasay, yine gündeme damgasını vuracak bir kampanyaya imza atıyor. Atasay, 6 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında yüzde 40’a varan fiyat avantajlarıyla tüm Türkiye’ye bayram hediyesi verecek!
Sunduğu sürpriz kampanyalarla takı alımını kolaylaştıran Atasay, 6 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında tüm Türkiye’ye benzersiz bir bayram hediyesi sunuyor. Atasay kampanya süresince; dünya trendlerini yansıtan, içinde öyküsü olan takılardan, güncel gardropla uyumlu takılara kadar her türlü yaşam biçimine uygun zengin ürün gamındaki seçili altın ve pırlantalı mücevherleri, yüzde 40’a varan fiyat avantajlarıyla, kadınların beğenisine sunacak.
Tüm Türkiye’deki Atasay mağazalarında geçerli olacak olan kampanya ile stil sahibi kadınlar, hayallerindeki takıları 199 TL’den başlayan uygun fiyatlarla satın alma fırsatını yakalayabilecek. Altın ve pırlantanın seçili ürünlerinde geçerli olacak sürpriz fiyatlar ile hayallerindeki takılara kavuşacak olan mücevher tutkunları, bayramda ışıltılarıyla herkesi büyüleyecek.

Atasay’ın kampanyası, Ramazan bayramı öncesinde fiyat açısından uygun hediye arayanlar için de eşsiz ve kaçırılmayacak bir fırsat olacak.

25 bine yakın zengin ürün seçeneği

Tasarımları kadar imza attığı ilklerle de sektörün öncü markası olan Atasay’ın kampanya süresince ürün yelpazesinde; yüzük, kolye, küpe, broş, bilezik, bileklik, set, mini set olmak üzere 25 bine yakın ürün seçeneği yer alıyor.
 
Geri
Üst