E
evrekagamze
Forum Okuru
atatürk e saygı duruşunda
Atatürke bir dk lık saygı duruşu için tüm okulca sıkış tıkış spor salonunda toplanmıştık. Çünkü dışarıda yağmur yağıyordu. Salon da tavanı düşük ve boş olduğundan sağolsun 🙂 hep yankı yapan salondu... Tam 1 dk lık saygı duruşu denildi benim aklıma akşamki fener maçında futbolcunun topa vurayım derken kramponunu on metre havaya uçuruşu gelmesin mi 😀
😀 Allah ım sık dişi sık dişi bitmiyo bir dk....😀 ben bi koyverdim patlattım mı kahkahayı
sesssssiiiiz ve on kamyon adam dolu salonda, üstelik yankı yapıyo 😀 Ama kendime hakim olamıyorum. Asla gülmek istemiyorum ama şeytan işte tutamıyorum kendimi😀 O bir dk bitene kadar güldüm. İşin bir de kötü yanı en n sıradayım hocalar karşımda ... ses de çıkaramıyorlar 😀
kıpırdayamıyorlar da
😀 sonuçta saygı duruşu 😀 Ama bir dk tabi ki bitti ve ben tabiki azarı işittim 😀

😀 Allah ım sık dişi sık dişi bitmiyo bir dk....😀 ben bi koyverdim patlattım mı kahkahayı
sesssssiiiiz ve on kamyon adam dolu salonda, üstelik yankı yapıyo 😀 Ama kendime hakim olamıyorum. Asla gülmek istemiyorum ama şeytan işte tutamıyorum kendimi😀 O bir dk bitene kadar güldüm. İşin bir de kötü yanı en n sıradayım hocalar karşımda ... ses de çıkaramıyorlar 😀
kıpırdayamıyorlar da
😀 sonuçta saygı duruşu 😀 Ama bir dk tabi ki bitti ve ben tabiki azarı işittim 😀
yazık olmuş sana da