fatoşcum inşallahh tamamıylaa geçerrrr... Kuzularım ben çıkıyorum ev iişleri beni bekler dün kurtlar vadisi vardıı evv bayaa temizlik istiyooo 🙂
kurtlar vadiisii oldumu tvliodaa bol bol yiyecek tüketiiliyoo ve her yerrr batıyooo... Bi kurtlar vadisi birde bjk maçı bizim evin alt üst olmasına yetiyoo..
Canlarım kendinize iyi bakın ben işlerimi halleder halletmezz geri gellirrimm...
şimdilik allaha emanet olun, sağlıcakla kalın... öpdüm hepinizii...
tamam canım.ikiside uygun.sen bilirsin.ondan sonra dinlenmeye geçersin artık.sabret az kaldı.eminim çok yoruluyosundur.ama emeğinin karşılığını alıcaksın allahın izniyle
yumurtlamadan oluyo canım birde bence üşütmüş olabilirsin.ayaklarını ve belini sıcak tut canım.üşüme.kalın giyin bu havalarada aldanma .geçer inşallah
Fatoşcum inşallahh tamamıylaa geçerrrr... Kuzularım ben çıkıyorum ev iişleri beni bekler dün kurtlar vadisi vardıı evv bayaa temizlik istiyooo 🙂
kurtlar vadiisii oldumu tvliodaa bol bol yiyecek tüketiiliyoo ve her yerrr batıyooo... Bi kurtlar vadisi birde bjk maçı bizim evin alt üst olmasına yetiyoo..
Canlarım kendinize iyi bakın ben işlerimi halleder halletmezz geri gellirrimm...
Şimdilik Allaha emanet olun, sağlıcakla kalın... öpdüm hepinizii...
seninkide bjk he valla işimiz çok zor canım be benimkide maçlarda ne yaptığını bilmez hatta bjk gol atsın allaaaaah tutmayın gelir bana yumruk atar sevincinden
sinirlerim bozukkkkkkkkkkkkkkk anlamoyorumm olmıcakmıyımm olmıcakmıyım
şaka yapıyosun herhalde fatoşş.yumruk filan.öyleyse eşini yalnız bırak sen odanı kitle otur canım.aammaannn ne yumruğu kızzzz