Ateş tabloları Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar

Slm bugün test yaptım 2.çizgi silik çıktı hayal meyal görünüyodu galiba hamileym tam bilmiyorum sonuç ne acaba yarın kan testi yaptımaya gideceğim inşallah hayırlısı bakalım :erkek bebe:
 
hayırlı olsun canım benim bildiğim kadarıyla idrarda net çizginin çıkması için adet geçmesinin üstünden yaklaşık 10 gün civarı geçmesi gerekir. kanda çıkması ise çok daha erken olur. yaklaşık üç haftalıkken bile kanda belli olur. en iyisi sen içini ferahlatmak için kan testi yaptır. bu arada açlık tokluk fark etmediği için günün her saatinde yapabilirsin canım
 
Sağol canım bilgilerin için çok yarını bekliyorum ışte sabah 8 gibi kan veririm öğleden sonra da sonuç alınıyorms. Inşallah yarın güzel haberi veririm sizlereeeee :erkek bebe:
 
canım çok teşekkürler anlamadığım iki noktayı da çok iyi açıklamışsın. bir de ateşi koltuk altından mı dil altındanmı civalıylamı ölçüyoruz yoksa elektronik derece de olurmu cevaplarsan çok sevinirim

dil altından canım,digital termometre ile.cok ucuz zaten.sabah kalkarkalkmaz ölçersin canım.( genelde 7-7,30 arası iyi diyolar)
 
sağol canım verdiğin bilgiler için. inşallah kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız
 
Kızlar bugün kan testi için sağlık ocağına gittim. Doktor dedi ki beklenen adet gününden 1 veya 2 gün gecikme adet geçilmesi sayılmıyorms idrar testi için 10 gün beklenmesi gerekiyorm. Kan testi içinde kesin sonuç için beklenen adet olmayınca 1 hafta geçmesi gerekiyorms şimdi pazartesiyi bekliyorum...
 
canım benim dr sana idrar testi için doğru bir yanıt vermiş ama kan testin için yanlış bilgi vermiş. doğru her adet geçikmesi gebeliği göstermez ama adetin 1 gün bile geçmesiyle kandaki beta hcg hormonu hamileliği kesin olarak belirtir. sağlık ocağı yerine devlete yada özele gitseydin daha net yanıtlar alabilirdin. ayrıca belki drun düşüncesi şu olabilir canım adet gününü 1 hafta geçtiğinde beta hcg değeri yaklaşık 1500 civarında olur ve bu değerle gebelik kesesi net görülür bu nedenle bekle demiş olabilir dış gebelik yada kimyasal gebelik olasılığını kaldırmak için.
 
Slm kızlar bugün başka marka test ile test yaptım yine silik çizgi. Öbür testte yarım saat içinde çıkmıştı 2.çizgi şimdi 5 dk da çıktı. Ama yine çok silik..
 
Geri
Üst