MEÇHUL Daimi Üye Üye 15 Mart 2009 #121 Cevap: Avatardan kişilik tahmini🙂 hırslı,inatçı , çabuk parlayan ama iiyi bir melek🙂
kaprisli Yeni Üye Üye 16 Mart 2009 #122 Cevap: Avatardan kişilik tahmini🙂 son derece tatlı sevimli şeker sarışın bi melekkk😱yy:
pofuduq_she Yeni Üye Üye 15 Nisan 2009 #123 Cevap: Avatardan kişilik tahmini🙂 yuqarDAki meLEk abLAmı çok seviorm çok duyarLı çok sempaTİq çok cana yakın çok çokçok çok muhteŞem biri anLATılmazzz 🙂
Cevap: Avatardan kişilik tahmini🙂 yuqarDAki meLEk abLAmı çok seviorm çok duyarLı çok sempaTİq çok cana yakın çok çokçok çok muhteŞem biri anLATılmazzz 🙂
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 19 Nisan 2009 #124 Cevap: Avatardan kişilik tahmini🙂 avatarına bakıcak olursam sanki sevdiği erkek tipini koymuş gibi geliyo.. aşık gibi geldi bana😀
Cevap: Avatardan kişilik tahmini🙂 avatarına bakıcak olursam sanki sevdiği erkek tipini koymuş gibi geliyo.. aşık gibi geldi bana😀
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 19 Nisan 2009 #125 Cevap: Avatardan kişilik tahmini🙂 Avatara bakıyorum: Güzele bakan, güzel gören, güzelliklerin görülmesini isteyen, zeka parıltılarıyla dolu bir bakışa sahip olan kararlı bir kişilik diyorum...
Cevap: Avatardan kişilik tahmini🙂 Avatara bakıyorum: Güzele bakan, güzel gören, güzelliklerin görülmesini isteyen, zeka parıltılarıyla dolu bir bakışa sahip olan kararlı bir kişilik diyorum...
M Misafir Forum Okuru 23 Nisan 2009 #126 Cevap: Avatardan kişilik tahmini🙂 özgürlüğüne düşkün ve gizemli,kendinden emin,gizemli ve bir o kadarda zarif üflesen kırılacak gibi 🙂🙂
Cevap: Avatardan kişilik tahmini🙂 özgürlüğüne düşkün ve gizemli,kendinden emin,gizemli ve bir o kadarda zarif üflesen kırılacak gibi 🙂🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 23 Nisan 2009 #127 Cevap: Avatardan kişilik tahmini🙂 Avatardan yola çıkarakk çok sexi bir bayana benzioo 🙂 🙂 Çok sexi ve güzel bir bayan.....
Cevap: Avatardan kişilik tahmini🙂 Avatardan yola çıkarakk çok sexi bir bayana benzioo 🙂 🙂 Çok sexi ve güzel bir bayan.....
kaprisli Yeni Üye Üye 24 Nisan 2009 #128 Cevap: Avatardan kişilik tahmini🙂 avatara bakınca aşık birisini görüyorum😀
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 29 Nisan 2009 #129 Cevap: Avatardan kişilik tahmini🙂 tam çılgın bir dj görüyorum hedeflerinin pesinden kosan azimli bir djjjjjj
Cevap: Avatardan kişilik tahmini🙂 tam çılgın bir dj görüyorum hedeflerinin pesinden kosan azimli bir djjjjjj
kaprisli Yeni Üye Üye 29 Nisan 2009 #130 Cevap: Avatardan kişilik tahmini🙂 ayyhh şımardım şimdi :amigo: bende bi şeboist görüyorum 🙂