Avcı Sosu

*GüMüŞ*

*GüMüŞ*

Yeni Üye
Üye
Avcı Sosu
Malzemesi :
125 gr. yağ
200 gr. mantar (dilimlenmiş)
50 gr. arpacık soğanı (ince kıyılmış)
250 gr. çiğ konkase domates
1 çay kaşığı ince kıyılmış tarhun otu
200 ml. sek beyaz şarap
1 lt. dömi glas
taze çekilmiş karabiber
tuz

Hazırlanışı :
Yağı derin bir tavada eritin. Mantarları atıp biraz sote edin. Arpacık soğanlarını ilave edin ve 2-3 dakika kısık ateşte pişirin. Çiğ konkase domatesi, tarhun otunu ve beyaz şarabı katın. Tavadaki karışımı yarı yarıya kalıncaya kadar çektirin. Dömi glası ilave edin ve kısık ateşte uygun kıvama gelinceye kadar pişirin. Oluşan kefi alın. Tuz ve karabiberini ilave edin.
 

Benzer İçerikler

aSqimSin
Cevaplar
0
Görüntüleme
863
aSqimSin
aSqimSin
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
2K
*MeleK*
ilkimsu
Cevaplar
0
Görüntüleme
871
ilkimsu
ilkimsu
sevgi10
Cevaplar
0
Görüntüleme
935
sevgi10
sevgi10
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
779
*MeleK*
Üst