Avcı usulü biftek tarifi
Avcı usulü biftek
julyen usulü et jülyen et jülyen yemekleri
Ayy çok güzel görünüyor kesinlikle en kısa zamanda denicem
Malzemeler:
4 antrkot biftek
150 gr mantar
1 sarı biber
1 kırmızıbiber
1 yeşil biber
1 kuru soğan
2 domates
100 gr rendelenmiş kaşar peyniri
2 diş sarımsak
4 çorba kaşığı ayçiçeğiyağı
1 çay kaşığı kırmızı pulbiber
1 çay kaşığı karabiber
Tuz
Hazırlanışı:
*Bir tavada bifteklerin her iki tarafını da hafif renkde ğiştirinceye kadar kızartın.
*Soğan ve sarımsakların kabuklarını soyup ince kıyın. Biberleri jülyen kesin. Mantarları doğrayın. Ayçiçeğiyağını tavaya aktarın. Mantar, soğan, sarımsak ve biberleri soteleyin. Domateslerin kabuklarını soyup küp doğrayarak ilave edin. Bir iki dakika pişirip tuz, karabiber ve kırmızı pulbiberi ilave edin.
*Biftekleri ısıya dayanıklı bir kaba alın. Üzerine hazırladığınız harcı döküp, rendelenmiş kaşar peynirini serpiştirin. 180 dereceye ayarladığınız fırında 25 dakika pişirip sıcak servis yapın
julyen usulü et jülyen et jülyen yemekleri
Ayy çok güzel görünüyor kesinlikle en kısa zamanda denicem
Malzemeler:
4 antrkot biftek
150 gr mantar
1 sarı biber
1 kırmızıbiber
1 yeşil biber
1 kuru soğan
2 domates
100 gr rendelenmiş kaşar peyniri
2 diş sarımsak
4 çorba kaşığı ayçiçeğiyağı
1 çay kaşığı kırmızı pulbiber
1 çay kaşığı karabiber
Tuz
Hazırlanışı:
*Bir tavada bifteklerin her iki tarafını da hafif renkde ğiştirinceye kadar kızartın.
*Soğan ve sarımsakların kabuklarını soyup ince kıyın. Biberleri jülyen kesin. Mantarları doğrayın. Ayçiçeğiyağını tavaya aktarın. Mantar, soğan, sarımsak ve biberleri soteleyin. Domateslerin kabuklarını soyup küp doğrayarak ilave edin. Bir iki dakika pişirip tuz, karabiber ve kırmızı pulbiberi ilave edin.
*Biftekleri ısıya dayanıklı bir kaba alın. Üzerine hazırladığınız harcı döküp, rendelenmiş kaşar peynirini serpiştirin. 180 dereceye ayarladığınız fırında 25 dakika pişirip sıcak servis yapın