Ay Burcunda Yengeç

kaprisli

Yeni Üye
Üye
Ay Burcunda Yengeç
ay burcu yengeç olan erkek ay burcu yengeç olan kadın

AY BURCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Bir Çocuk Olarak : Yavru kuş. Duyarlı,utangaç,çocuksu,hayalci. Sıcak bir yuvaya, korunmaya ve yaşamın katı gerçekleri karşısında güvenceye ihtiyacı vardır. Bir düşler ve fanteziler dünyasına sığınmaktan hoşlanır. Aile duygusu çok güçlüdür. Çocukluğunu genellikle bir cennet olarak düşünür. Daima bir çocuk olarak kalmayı arzular. Ailesinden ayrılmakta zorluk çeker.

İçsel Anne İmajı : İyi, şefkatli, besleyici anne.

Öğrenmesi Zor Dersler : Bağımsız ve yetişkin biri olmak.

Bir Anne Olarak : Annecik İdeal anne : sevecen,fedakar,kendini adamış,koruyucu,düşünceli ve sıcak. Çocukları seven. Koruyan, bakan, kollayan anaç tavuk. Çocuklarının büyüyüp bağımsızlığa kavuşmasından hoşlanmaz. Duygusal bağlarını salıvermekte güçlük çeker.

Kadın İmajı : Hayalperest birey. Romantik kadın. Nazik, yumuşak, şefkatli, uyumlu, anaç, sevecen, dikkatli, duraksamaya eğilimli ve emin ortamlarda çok fedakar davranan. Eğlendirici, ama aynı zamanda duyarlı. Güçlü duygusal dalgalanmalara ve ruh hali değişimlerine eğilimli

Gölgesi : Anaç tavuk.

Güçlü Yönleri : Masallar anlatan. Hayal gücü geniş, düşler kuran, romantik ve eğlendirici. Kendini rüyalarla ve başka imgelerle ifade eden canlı bir ruhsal yaşamı vardır. Derin bir sipiritüel duyarlılığa ve empatiye sahiptir. Duyguları, Ay'ın değişik safhaları gibi değişir. Sevgiye, ilgiye ve desteklenmeye ihtiyaç duyar. Çocuklarla çok iyi ilişki kurar. Aileye düşkün ve sadıktır.

Problemli Alanı : Ruh hali sık değişen, kaprisli kadın. Ruh hali aşırı uçlarda gidip gelir. Güvenceye duyduğu yoğun ihtiyaç onu bağımlı ve kendine güvensiz yapar ve olgunlaşmasını engeller. Şefkat ve ilgi ihtiyacını çoğu kez ruh durumunu bir tehdit gibi kullanarak zorla elde eder. Çocukça davranır, kolay kırılır ve uzun süre surat asar. Harcıalem (uyduruk) zevkleri vardır.

Temel Prensibi : Sana yakın olmayı seviyorum.

Yaşam Tarzı : Kuş yuvası, masal şatosu.

Siz tam anlamıyla bir doğa insanısınız. Güzelliğe hayransınız. Çevrenizi güzelleştirecek her türlü davranış sizin ilginizi çeker. Bu konumda Ay kendi evinde olup bütün olumlulukları taşır. Diğer burçlara göre daha sıcakkanlı yaradılıştasınız. Her zaman ailenizin ve çevrenizin iyiliği için çalışırsınız. Geçmişe ve annenize çok ilgi duyarsınız. Kimi zaman eski düş kırıklıklarınızı ve kederlerinizi anımsarsınız. Kendinize dost ya da arkadaş olarak seçtiğiniz kişiler genellikle sizin gibi duygusal koruyucu kişilerdir. Yaşamınızın büyük bir bölümünü evinize bağlı olarak geçirmeye özen gösterirsiniz. İşinizi de böyle bir ilişki içinde sürdürebilmenize olanak verecek biçimde ayarlayabilirsiniz. Çok duygulu ve durgunsunuz. Düzeninizin bozulması hiç hoşunuza gitmez. Bir karar verinceye dek yalnız kalmak istersiniz fakat bu düşünme süresi bazen çok uzayabilir ve ayağınıza gelen kısmeti tepmiş olursunuz. Başkalarının duygularını kendi duygularınızmış gibi paylaşabilirsiniz. Bir işi sonuçlandırmayı yürekten istersiniz fakat ruhsal yapınızda beklenmeyen bir değişiklik bu isteğinizi alıp götürebilir.
Sezgileriniz güçlüdür. Kendi kendinize yeterlisiniz. Fiziksel olarak güçlüsünüz. Yaratıcısınız. Çoğu zamanınızı beraber geçirdiğiniz kişilerin eleştirilerinden çabuk incinebilirsiniz. Duygusal güven ararsınız. Sahip çıkıcısınız. Tembellik, teşvik eksikliği sizde organizasyonsuzluk ve kaçamak yapmaya neden olur. Utangaç ve pasifsiniz. Misafirperversiniz. Soy ağacına ilgi duyarsınız. Her hangi bir şeyi üstlenmekten nefret edersiniz. Ailenizle kuvvetli bağlarınız vardır. Yiyeceği duygusal arabulucu bibi kullanırsınız. Ev hayatından hoşlanırsınız. Aşırı duygusal hoşgörü ve abartmanın türlü şekiline düşkünsünüz.
Bütün bunlara karşın topluluk içinde atılgan bir tutum izlersiniz. Temelde çekingen bir yaradılışınız olduğu halde duyarlı konularda tartışmaya girmeye ve bu konuyla bir cambaz gibi oynamaya bayılırsınız. Siz birçok şeyi söylenmeden sezebilirsiniz. Duygusal, sevimli ve insancılsınız. Duygularınızı çok iyi tanır fakat onların sizi yönetmesine izin vermezsiniz. Şiir, müzik ve tiyatrodan hoşlanırsınız.
Ay'ın bu konumu kadınlar için pek uygun sayılmaz çünkü yaşamları boyunca bir erkeğe sığınmak ve korunmak gereksinimi duyabilirler. Çok edilgen ve duygulu olur, kolayca etki altında kalırlar. Erkekler içinse bu durum yaşamlarını anaç bir kadınla sürdüreceklerini gösterir. Bu erkekler bir kez bağlandılar mı bir daha eşlerini bırakmazlar. Ay kötü etkiler almışsa tembel ve hareketsiz olabilirsiniz. Duygusallığınız yüzünden kararsız olursunuz. Annenize olan aşırı bağlılığınız yüzünden birlikte yaşanması güç bir kişi olabilirsiniz. Tüm zayıflıklarınızı, başarısızlıklarınızı ve sorumluluk duygunuzun gelişmemiş olmasını "kader"e bağlarsınız.
 
Son düzenleme:
evet çoğu şeyi doğruu doğaya bayılıyorum...
 
Geri
Üst