Aydın Yıldız Otel

M

Misafir

Forum Okuru
Aydın Yıldız Otel
Aydın Yıldız Otel Otel Resimleri ..."

aydin-yildiz-otel-uludag-2.jpg
aydin-yildiz-otel-uludag.jpg
"Aydın Yıldız Otel Otel Bilgileri ..."

Oda Özellikleri:

Toplam 41 odası bulunan Aydın Yıldız Otel Uludağ’ın tüm odalarında split klima, telefon, duş ve saç kurutma makinası bulunmaktadır.

Otel Özellikleri:

Aydın Yıldız Otel Uludağ da çamaşırhane, bahçe, resepsiyonda kasa, kuru temizleme, hediyelik eşya, 24 saat oda servisi, jeneratör ve ücretsiz otopark hizmetleri sunulmaktadır.

Aktiviteler:

Cennetkaya Kayak Tesislerimizden büyük keyif alacaksınız. Çünkü tesislerimiz CE belgeli ve 200 model son teknoloji ile yapılmıştır. Cennetkaya tesislerimize ait 3 adet lift bulunmaktadır. Kolay, orta zorlukta ve zor pistlerimizden dilediğinizde özgürce kayak yapabilmenin keyfini sunuyoruz sizlere. Cennetkaya Telesiyej, Uludağ'ın ilk 4 kişilik sandalyeli telesiyejidir. Yapımı 2006 yılı başında tamamlanmış ve geçtiğimiz sezon kayakçıların büyük beğenisini toplamıştır. Cennetkaya Telesiyej in hat uzunluğu 900 mt. dir ve Fatin Tepe'ye çıkmaktadır. Cennetkaya Teleski çıkış istasyonu Mandra'dadır ve Fatin Tepe den başlayıp Tutyeli Çanağından devam eden pistimiz Mandra da son bulup bu pistin uzunluğu 3 Km dir. Buradan Cennetkaya Teleski ile tekrar Fatin Tepe ye çıkmanız sağlanmaktadır. Cennetkaya Teleski nin hat uzunluğu 950 mt' dir. Dönüş İstasyonu Cennetkaya Telesiyej in dönüş istasyonu ile aynı yerdedir ve Teleski den çıkış yaptığınızda yukarıda saydığımız pistlerin herbirinden rahatlıkla iniş yapabilirsiniz
 
Geri
Üst