L *LavinyA* Yeni Üye Üye 21 Nisan 2009 #11 Cevap: Azrail görevini size devretseydi... yok ben istemem öle bi görev k,msey öldüremezdim heralde🙂
baharim Üye Üye 25 Mayıs 2009 #12 Cevap: Azrail görevini size devretseydi... bütün ögretmenlerimi siraya dizerdim .. 😀
gönülll Yeni Üye Üye 14 Eylül 2009 #14 tam benlik bi işmiş walla ben kime sinirlendiysem o anda gözüm kimseyi görmez onu öldürüverirdim ben olmayım en iyisi katliam olurdu 😛
tam benlik bi işmiş walla ben kime sinirlendiysem o anda gözüm kimseyi görmez onu öldürüverirdim ben olmayım en iyisi katliam olurdu 😛
M * MuCiZé * Forum Okuru 14 Eylül 2009 #15 yaşamayı haketmeyenleri öldürürdüm,sokağa çıkmam yeterli kim olduklarını bulmam için genede can almak kötü bişey yav😕 azrailin işi zor valla,töbe töbe
yaşamayı haketmeyenleri öldürürdüm,sokağa çıkmam yeterli kim olduklarını bulmam için genede can almak kötü bişey yav😕 azrailin işi zor valla,töbe töbe
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 8 Ekim 2009 #18 yok ben kımseyı öldürmezdim ama bir gözlerine gözükmek isterdim
H HaLLoWeeN* Forum Okuru 5 Şubat 2012 #19 kimseyi öldüremezdim heralde ama kötü insanlara görünürdüm hep.