B Point Markasından Muhteşem Yüzük Koleksiyonu Crown Finger

T

TİTAN

Forum Okuru
B Point Markasından Muhteşem Yüzük Koleksiyonu Crown Finger
yüzük modelleri
b point
2012 yüzük modelleri



Sevgili melekler, aksesuar ve mücevher tasarımları yapan B Point yaz için çok şık yüzük modelleri tasarlamış. Bilgin Dereli'nin sahibi olduğu B Point mağazası İstanbul Akmerkez'de bulunuyor. Eğer siz de aksesuar ve özellikle yüzük tutkunuysanız taç şeklinde tasarlanmış bu yüzükler çok hoşunuza gidecektir. İşte bu güzel koleksiyondan sizin için seçtiklerimiz.. :)

b_point_yuzuk_2012_-3d0.jpg



En son trendleri kendi yaratıcılığı ile yorumlayan Bilgün Dereli’nin Crown Finger koleksiyonundaki pırlanta taşlarla bezeli taç şeklindeki yüzükler şık ve zarif tasarımlarının yanı sıra puzzle özellikleri sayesinde içiçe geçerek bir arada kullanılabiliyor. B Point’in, kraliyet esintileri ile parmakları taçlandıracak koleksiyonundaki 18 ayar sarı, rose ve beyaz altın alternatifli, pırlanta taşlı yüzükleri ister tek tek kullanabilir; ister 2’li, 3’lü ya da 5’li şekilde bir arada takarak göz alıcı bir şıklık yaratabilirsiniz.


Tasarımlarında daha çok 18 ayar altın ile birlikte pırlanta, elmas, yakut, inci gibi değerli taşları tercih eden Bilgün Dereli, 2003’ten bugüne birbirinden çarpıcı koleksiyonlarını Akmerkez B Point mağazasında mücavimleri ile buluşturmaya devam ediyor.
 
Geri
Üst