Baba ve Kız Aşkı

zuzu65

Yeni Üye
Üye
Baba ve Kız Aşkı
baba kız aşkı baba aşkı kiz resimleri kız resimleri bir kızın ilk babasıdır
.
Dogmanizi bekleyendir. Kiz dogarsaniz ona a$ik olacaginizi bilendir. Sizin doymaniz, gereksinmelerinizin kar$ilanmasiyla yillar boyu cali$ip alin teri dokendir. Yillar sonra size erkek gozuyle bakip $ekillendirendir. "bak kirmizi yaki$iyor sana" "kesme saclarini, makyaj da yapma, senin dudaklarin zaten cok kirmizi..." sonra yava$ yava$ hayati ogretmeye ba$lar..

Sanati anlatir. Resim yapmayi, fotograf cekmeyi, kesip bicmeyi (kendini kaptirip testere mengene tahta, oyma i$lerini de dahil edebilir...), "hayatta her ne varsa" onu ogretmeye giri$ir buyuk bir cocuk sevinciyle..


icki icmeyi ogretir, "bana bak, sokakta icip de sapitma diye ogretiyorum bunu tamam mi? Annene soyleme ikimizi de keser!!". Cakirkeyf nedir, sizmak nedir, tadinda birakmak nedir..

Elinizde kadehler, ozel istegiyle giyilmi$ abiye giysiniz ve onun takim elbisesiyle dans edersiniz bir $arkida, sanki olacaklari bilir gibi.. (bkz: without you) (mariah carey) sonra "bu ba$langicti" deyip degi$ik muziklerde butun danslari ogretir..

Kivirtmayi ogretir sonra. Erkek tavlamayi ogretir. "bana bak, kadin isterse alir, erkek kacamaz. Kadin istemiyorsa erkek kendini yirtip ba$ina gecirsin, olmaz". Erkekligin sirlarini, tecrubesini kullanarak ilk defa bir kadina verir. Ve der ki "hayati ogrenmen adina sana bu soylediklerim icin sen cok gencsin, ama ben sana cok gec'im".

kendi evinde oraya buraya notlar yazar, "kapali baca, acmadan sobayi yakmayin". "banyo dolabi her an du$ebilir, asilmayin". "ben olebilirim, ustume gelmeyin". Gideceginiz saatte kapiya asili bu notu bulur gulerken apartmana rezil olursunuz..

Guzelden anlar baba, estetikten anlar. Zevk sahibidir. Yaz gelince ruhen ya$liligini kabul etmedigi icin boyadigi o boncuk siyahi saclariyla, bembeyaz ketenlerini ceker ustune, kiz tavlar, delirtir. "yetmi$ine merdiven dayadin be !" dedirtir. Capcanli ve hayattadir baba.


Sonra birgun Allah tarafindan bileti kesilenler sinifina dahil edilir. Tam da o genckiz yeti$meye ba$lami$ken sorular soracakken, cevaplari yokken, gercek tedavisi bulunamami$ bir hastalik olur. Hastanede yemin eder "gitmeyecegim seni birakip" diye. Cok ya$lidir tukenmi$tir. Bitmi$tir.

Bir sabah, olum haberi gelir. Kiz.. Kalakalir.. Ne desindir? Gitmi$tir baba.. Olmu$tur.. Ve hayatin bir donum noktasidir bu.. Derin derin solusa da ne kadar hapsedebilir baba'yi artik?
Bir kiz icin onsuz kalan soru i$aretleri ve aciklamasiz ayetlerle... Oylece.. Birakir gider... Gider....

ben boyle dunyaya ciksam beni yerler
saklanmaliyim, cikmamaliyim gunese,
sakinmali beni baba m her gozden,
nerdesin? sen nerdesin? oynar gibi rol keserken herkes
sanki hicbir sey olmamis gibi uyurken bana dair bilincleri
sen nerdeydin ellerinde olurken bana ait hersey..?

simdi, sen gittikten sonra
kimse kalmamisken yani
terkedilmis bir anayurda donmek gibi
bombos ve karanlik,
ilgilenilmemis, bosverilmis, oksuz bir asil'a donus var
senin varliginla lekelenmi$ sahip oldugum en buyuk mucize
en buyuk muze belki ya$adigim
korkarim
ozlemin basmaliydi beni gel-gitlerde karaya vuran seller gibi
varolmasi gereken gucunun etkisiyle
bogmaliydi beni gozya$larina bu ayrilik ..
her ayrilik bir biti$ demek degildir.
ayrilmi$iz,
bitmi$,
aci da yok,
gozya$i da.

kabul etmek zor aslinda

oyle bitmi$iz ki,
ben ben oldugumdan beri bilmemi$im boyle oksuzluk hissi.
istersen kalirim
goreceksin,
degismeyecek hicbir sey..

sen suskunlugunu kaftan giymi$ prens..

gitmeliyim $imdi
izlemeliyim hayatimi ve kendimi
yol diye bildigim, us ve iz diye bildigim
her ipucu beni bekler...


 
Cevap: Baba ve Kız Aşkı

Bir sabah, olum haberi gelir. Kiz.. Kalakalir.. Ne desindir? Gitmi$tir baba.. Olmu$tur.. Ve hayatin bir donum noktasidir bu.. Derin derin solusa da ne kadar hapsedebilir baba'yi artik?
Bir kiz icin onsuz kalan soru i$aretleri ve aciklamasiz ayetlerle... Oylece.. Birakir gider... Gider...

:cry_smile: ve dönüşü olmayan bir yolculuktur bu.Her anı acı ,hasret dolu hiç bitmeyen bir yol..Zaman geçtikçe derinleşen bir kuyu,büyüyen bir hasret..

Teşekkürler zuzum..:cry:
 
Geri
Üst