Babaannem için anlamlı ve güzel doğum günü mesajları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Babaannem için anlamlı ve güzel doğum günü mesajları
resimli doğum günü sözleri, babannem için sözler, babaannem için doğum günü mesajları, babaanneme sözler, babaanneye doğum günü sözleri resimli

Babanın annesi olan kadına bildiğiniz üzere babaanne denilir. Bizler de aile ve aile büyüklerine olan sevgi, saygı bağlılık ayrı bir önem taşır. Hatta birçok kişiyi büyütüp yetiştiren kişide genel de ya babaanne yada anneannedir.

Babaannenizin özel bir günü olan doğum gününe özel resimli sözler ve mesajlar arıyorsanız doğru sayfadasınız. Sizler için en güzel ve anlamlı babaanneye doğum günü mesajlarını ve resimli sözleri sizler için bu konumuz da paylaşıyoruz.

Siz de bu güzel mesajları onun doğum gününde onun duvarın da yada sms yoluyla göndererek ne kadar sevdiğinizi ve değer verdiğinizi gösterebilirsiniz.

babaannem için doğum günü sözleri.jpg

*Yeni yaşına başlarken, mumları üflerken, dilek tutarken, bizleri unutma lütfen. Doğum günün mutlu olsun bitanecik babannem.
*Takvimlere baktım bir daha senin doğum gününü gösteriyor bugün. Benim için çok özel ve anlamlı bir gün. İyi ki doğdun, iyi ki varsın biricik babannem.



babaannem için sözler.jpg
babaanneye doğum günü mesajı.jpg



*Yaşamını belirleyen her yeni günün bir öncekinden daha güzel, arzularına uygun ve mutluluk getirecek şekilde olmasını dilerim. Nice güzel doğum günlerine canım babannem.
*Yanında değilim ama bil ki kalbinin en derin yerinde bu özel günü seninle birlikte kutluyorum. Doğum günün kutlu olsun sevgili babannem.
*Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum günün kutlu olsun canım babannem.

babaanneye-guzel-sozler-899.jpg
 
Geri
Üst