Babamı ilk görüsüm

GaMzE_18

Üye
Üye
Babamı ilk görüsüm
Hatunlar benim annem babam ayrı .ben çok kucukken ayrıldılar ve annem benı babamda kaçırdı yanı ben 8 yıl boyunca babamı hıc gormedım ve suratını tam olarak hatırlamıyordum bıle.her neyse ben 14 yaslarında falanım artık annemle duzen kurmusuz kucuk evımızde guzel hafta sonu kahvaltısı yaparken kapı caldı kapıyı actım ve kapıda bayanın bırı aglamaya basladı ve hemen bana sarıldı tabı ben sasırdım tanıyamadım annem gorunce sok oldu megersem halammıs. Sonrada babam geldı ve bnenı gordugunde aglamıstı ela gozlerınden yaslar akıyordu bır bır ... Ben ınanamıyordum bıle koltukta saatlerce sarılmıstık gobegıne kafamı koymustum. O gun benım ıçın çok onmlıydı ve hayatımda yer ettı hıc bır zaman unutmucam guzel bır anı oldu ve sızınle paylasmak ıstedım =)
 
benimde annem babam ayrı 22yaşındayım şuan,ben 2yaşımdayken ayrılmışlar,doğal olarak hiç mi hiç hatırlamıyorum.senin adına çok sevindim açıkcası sonunu öyle beklemiyordum,şaşırdım,Allah birdaha ayırmasın sizi,zor babasızlık.
benim başıma öyle birşey gelse bırak sarılıp beraber oturmayı eve bile almam,ama işte durumlar,yaşananlar eminim ki çok çok farklı.valla Allahtan diliyorum onu benim karşıma çıkarmasın.
paylaşımın için teşekkürler..
 
tatlım adına cok sewındım canım benım allah bundan sonra hıc ayırmasın ;
benım durumda senın gıbı ama ben hala tanımıyorum gormedım duymadım ben doğmadan ayrılmısşar su an 27 yasndayım ve sadece 1 babam oldugunu bılıyorum sewmıyorumda onu düşünsene ya taaa12 yaşlarındayken ogrenıyorum aman zaten umrumda bıle deıl....


ama senın adına sevındım..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer Diğer Konularımız !

Geri
Üst