Bacak Bakımı

M

Misafir

Forum Okuru
Bacak Bakımı
bacak bakımı ağdadan sonra kızarıklık bacakların pürüzsüz olması için pürüzsüz bacaklar için ne yapmalı bacakların sırrı
Pürüzsüz ve bakımlı bacaklara sahip olmak istiyorsanız onlara biraz ilgi göstermelisiniz.


Pürüzsüz ve bakımlı bacaklara sahip olmak isteyen bayanlar, bacaklarınıza olması gerektiği gibi mi bakıyorsunuz? Güzellik için doğru bakımın şart olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bakımlı bacaklar için ise, şu önerileri aklınızın bir köşesinde tutun..

Bunlara dikkat edin
Bacaklarınızdaki tüyleri aldıktan sonra sıcak tuştan, güneşlenmekten ve deeodorantlardan uzak durmalısınız.

Bacaklarınızdaki tüylerden kurtulmanın bir çok yolu var. Eğer ağdayı tercih ediyorsanız, ağdanın çok sıcak olmamasına dikkat etmelisiniz.

Kullanmadan önce avucunuzun içi ile ağdanın sıcaklığını kontrol edin.

Kısa tüyler için ağda kullanmayın. Ağdayı tüyleriniz uzadıktan sonra yaparsanız, daha pürüzsüz bir cildiniz olur. Yoksa cildinizde bazı morlukların oluşmasına sebep olabilirsiniz.
Bunları mutlaka yapın

Bacaklarınızı yıkayın, bir havlu ile kurutun ve nemlendirici sürün. Ardından pudra dökün. Bir süre bekledikten sonra ağda yapmanız gereken yerleri sarışın bile olsanız rahatlıkla görebilirsiniz.

Ağdayı kaynatmamalısınız. Ilık olmalı. Soğuk olarak uygulanabilenleri tercih etmelisiniz.

Ağda yaparken yanınızda buz bulundurmanızda fayda var. Herhangi bir kızarıklık ya da morluğa karşı, üzerine hemen buz sürmeniz yararlı olur.

Ağda bittikten sonra kan dolaşımını sağlamak için bacağınızı soğuk suyla yıkamalısınız.

Son olarak bacağınıza bir nemlendirici sürmeyi ihmal etmemelisiniz.
 
bacaklrdaki kırmızı nıktlar

benm sorunm bacaklarımdaki kılları aldıktan sonra kızarıklıkların kalması yolunmuş tavuk gibi olması :) hiç geçtiğini görmedim çok istiyorum pürüzsüz olmasını kıl köklerin belli olmamasıını ama nasıl olacağını bilemiyorum. ağdayla aldım epilasyon aletleriyle aldım ama o kızarıklıklar hiç geçmedi. bana önereceğiniz bitkisel bir çözümnz varmı napmam gerek pürüzsüz bir bacak şimdiden çok teşekr ederim cevaplarınız için
 
canım o ne yazık ki cilt tipine de bağlı. bazı insanların vücudu hemen kızarıyor en ufak bir müdahelede
 
Geri
Üst