Bacak İçi Germe Estetiği Olan varmı?

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
Bacak İçi Germe Estetiği Olan varmı?
bacak içi estetiği nedir,bacak estetiği nedir,bacak içi estetiği nasıl yapılır,bacak içi estetiği hakkında bilgiler



ba.00_jpg_srz.jpg






Bacak içi uyluk germe Aşırı kilo alma ve kilo verme ve ayrıca yer çekimine bağlı bacak içinde sarkma tarzında şekil deformesi oluşur. Deformeyi gideren estetik

girişimin yağ alma ve sarkmayı giderme ünvanı ‘thigh lift’ veya bacak içi germe adı verilen estetik cerrahi operasyonudur. Deformenin derecesine göre uygulanan yöntem değişir. Genelde liposuction (liposakşın) ile kombine edilir. Ameliyat izleri ise yine deformenin derecesine göre kasık hattı veya bacak içinde gizli kalır.

Bacak içi germe estetiği ameliyatı lokal veya genel anestezi altında yapılır, süresi deformeye göre 1-2.5 saat sürer. Hastanede kalış süresi bir kaç saat veya 1 gecedir. Bacak içi germe estetiği ameliyatından 3-5 gün sonra işe dönülebilir veya uçak yolculuğu yapılabilir.

Bacakların üst kısmı kilo alıp verme, yaşlanma, doğumlar gibi nedenlerle gerginliğini kaybeder, uyluk iç kısmında gevşeme ve sarkmalar meydana gelir. Bu sarkma ve düzensizlikler ileri derecede ise bacak (uyluk) germe estetiği ameliyatı yapılır.

Genellikle genel anestezi altında diğer ameliyatlar ile birlikte yapılabildiği gibi, lokal anestezi ile de yapılabilir. Ameliyat sonrası aktiviteleri 2-3 hafta kısıtlamak gerekir.
Bacak içi germe estetiği sonucu kasık bölgesinde oluşan izler önemlidir. Çoğu zaman bikini yada mayo içinde saklanacak gibi yapılsa da zaman içerisinde yer çekimine bağlı olarak birkaç cm aşağı inebilir.

Kasık bölgesinden arkaya doğru yapılan kesi ile elips şeklinde deri ve yağ dokuları çıkartılır.Sonra dokular karşılıklı getirilerek dikilir. Dikiş hattı kasık bölgesi gibi doğal nemli ve kontaminasyona açık bir bölgede olduğu için yara iyileşme problemleri olabilir. Bacak içi germe estetiği ameliyatı kararı kadar bacak içi germe estetiği ameliyatı sonrası, bakım ve tedavisi de önemlidir. Eriyebilen dikiş materyalleri tercih edildiğinden dikiş almaya gerek yoktur.
 
Geri
Üst