Bademli Alabalık Tava

PaSikA

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Bademli Alabalık Tava
alabalık tava
Malzemeler
4 adet alabalık fileto
50 gr un
3 adet çırpılmış yumurta
100 gr kızarmış file badem
Yeterince tuz ve biber
Kızartma için 1 su bardağı sıvı yağ


Yemeğin Tarifi


Önce balıkları tuz ve biberleyin. Daha sonra her iki tarafını da una bulayıp çırpılmış yumurtaya batırın. Bir tavada kızgın yağda her iki tarafını da kızartın.
Roko, yeşil soğan ve limonla birlikte servis edin. En son file bademleri balığın üstüne serpin.
 

Benzer İçerikler

suskun_gız
Cevaplar
0
Görüntüleme
607
suskun_gız
suskun_gız
PaSikA
Cevaplar
0
Görüntüleme
598
PaSikA
suskun_gız
Cevaplar
0
Görüntüleme
855
suskun_gız
suskun_gız
Üst