A
Alyamrcs
Forum Okuru
Yani bisey yok değil miAynen coni vaynen![]()
Yani bisey yok değil miAynen coni vaynen![]()
Düşünme kendini başka şeylere verAbla dediğim gibi sadece surtunme zevk suyu ihtimali beni korkuttu ilaçta aldim erken adet oldum teste yaptım negatif ama sanki bisey var internette erken hamilelik belirtilerini okuyorumsanki bende var gıbı psikolojik olarak mi öyle
Yani bisey yok değil mi öyle şeyler okudum falan hayattan koptum amaa eczaci hanımlar falan yok diyo sen adette olmuşsun içindeki her şey temizlenmiş ilaçta almışsın tetde yaptimAynen coni vaynen![]()
Abla bazen diyorum Tm yok sonra yine şüphedeyim şuan bile ağlıyorum kendi kendime artık dayanamayacak haldeyim ölsem bisey olmuyacak zatenRahat olabilirsin hiç bir şekilde hamile kalman mümkün değil.
Abla 16. Gün 20. Gün idrar testinde çıkardı değil mi zaten önceden kanamada olmuştuSenin durumunda olup kafamızı gece gündüz ütüleyen bir çok üyemiz oldu halen varlar burada. Takıntı yapma psikolojini bozma hamilelik yok.
Abla 16. Gün 20. Gün teste yaptım erken adet oldum ilaca bagli3,5 gün gıbı bisey olmaz değil mi bu ay nasıl olur bilgi versenizSenin durumunda olup kafamızı gece gündüz ütüleyen bir çok üyemiz oldu halen varlar burada. Takıntı yapma psikolojini bozma hamilelik yok.
Adetini olmuşsun canım takma kafana artık merak etme hiç bi şey olmazAbla 16. Gün 20. Gün teste yaptım erken adet oldum ilaca bagli3,5 gün gıbı bisey olmaz değil mi bu ay nasıl olur bilgi verseniz
Abla bi eczaci kadına sordum yok olunur falan zaten sanki bisey var yok zevk suyu deydiyse onuru falanAdetini olmuşsun canım takma kafana artık merak etme hiç bi şey olmaz