Balık Burcu 2009 Yılı Astro Analizi

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Balık Burcu 2009 Yılı Astro Analizi
jüpiter balık burcunda 2010 balık burcu burcu aralığı başak tarih aralığı tarih
Balık Burcu 2009 Yılı Yorumu

Jüpiter Genel Etkileri:
5 Ocak 2009-18 Ocak 2010 tarihleri arasında Kova burcunda ilerlemeye başlayacak Jüpiter gezegenin bu tarihler arasındaki etkisinin, sizlerin duygusal ve ruhsal düzeyde arınmanızı hayatı tam anlamıyla öğrenmenizi, kendinizi her konuda düzenlemenizi, geçmişle aranızdaki tüm sorunları ele alarak yeniden gözden geçirmenizi sağlayıcı yanını düşünürsek hakikaten yararlı olacağını söyleyebiliriz.
Belki bir çoğunuz bunları okurken yine mi diyebilirsiniz. Fakat bu süreci tam olarak algılayabilmek için öncelikle, sizi sınırlayan ve arzuladığınız mutluluğa kavuşmanıza engel olan konuları, geçmişle alakalı herşeyi, beklentilerinizi kısaca kendinizi bir düşünün. İşte bu süreç, bütün bu konularda aydınlatıcı ve son derece renklendirici bir zaman aralığıdır. Bu şekilde değerlendirir ve bu yönüyle düşünürseniz, böyle bir iç huzura kavuşmanın ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz Kaldı ki son yıllarda başta ilişki konusu olmak üzere her alanda zorlandığınızı düşünürsek, ilerisi adına sizi daha iyi seçimlerde bulunmanız adına eğitici olacak Jüpiter Kova burcunun inanılmaz bir ruhsal zenginliğe sizi kavuşturması halinde, bugün çırpındığınız hatta kimi zaman isyan ettiğiniz tüm sorunları bu enerjinin olumlu etkisi altında çözebilir ve birçok şeye artık rahatlıkla dur diyebilirsiniz. Haziran ortalarında yönetici gezegeniniz Neptünle kolkola ilerleyecek Jüpiter, vizyonunuz açısından etkili olabilir. Yalnız burada dikkat edeceğiniz husus, ne olursa olsun aşırılıklardan sakınmanızdır. Yargılayıcı ve fanatik yaklaşımlar gelişiminizin önünde set oluşturabilir.
Kova burcu süreçleri genel olarak özgürlük olgusuyla birebir alakalı olduğu için, doğal olarak sizler açısından bu dönem, kendi iç dünyanızdaki zenginlikleri güce dönüştürmeniz anlamında da yararlı olabilir. Her enerjinin nasıl olumlu-olumsuz kullanımı varsa, sizler de bu sessiz ama kendi içinde inanılmaz yansımalar taşıyan Jüpiter Kova burcu sürecinde, kendi içinizde asıl zenginlikleri dünyaya sunmak için çığlık çığlığa bağırmayı öğreneceksiniz. Ayrıca Satürn gezegeninin 29 Ekim 2009 tarihine kadar devam edecek etkisi altında kişisel ilişkilerinizde kendi kimliğinizi oturtmaya çalışırken, Jüpiter Kova burcu enerjisi size, kendi eşsizliğiniz ve farkındalığınızı keşfetmeniz adına büyük faydalar sağlayabilir. Sizin açınızdan bu dönem, her ne kadar sosyal hayatla bağlarınızın biraz daha azalması anlamına gelse de, iç dünyanızda öyle renkli ve öyle zengin deneyimler yaşarsınız ki, bugüne dek farkına bile varamadığınız bazı gerçekleri ve hayatın ilginç yanlarını kolaylıkla keşfedebilirsiniz. Özellikle mesleği yazarlık, sanat, astroloji, buluşçuluk, araştırma, keşif, ruhsal danışmanlık olan kişiler için, bu süreç gerçekten harika geçebilir kanaatindeyim. Yine bu enerji altında gizli organize faaliyetlerin ön plana gelmesi mümkündür. Yani bazı değişimler ve yenilikler için bir takım insanlarla bir araya gelerek ortak çalışmalarda bulunmak isteyebilirsiniz. Fakat bütün bunlar için 2009 yılı açıkçası pek güçlü görünmüyor. Ancak geri planda bireysel olarak kendinizi geliştirme yönünde yapacağınız çalışmalar çok daha olumlu. Bu etki altında bir diğer konu ise, sağlığınıza dikkat etmeniz. Sinirsel gerilimlerden uzak durmaya çalışmalısınız. Kısaca bu süreçte birçok ilginç gelişme sayesinde, ruhsal farkındalığınızın güçlenmesi mümkündür. Benim kaanatimce bu enerjinin size olan tüm katkısı 29 Ekim tarihinden sonra yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayacak ve Ocak 2010 tarihi sizlerin yeniden dünyaya gelmeniz anlamına gelecektir.

Satürn Genel Etkileri:
Satürn gezegeni, 2 Eylül 2007 tarihinde Başak burcunda ilerlemeye başladığında siz Balıklar için, ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularının bundan sonra daha bir ciddiyetle ele alınması gerektiğinden söz etmiştim. Bu nedenle 2008 yılının kimi Balıklar için gayet mutlu, kimi Balıklar için zorlayıcı olabileceğini tahmin ediyordum. Sonra yine enerjiyi açıklamaya devam etmiş ve bu sürecin başlamasıyla beraber, bugüne dek yaşadığınız ilişkilerden farklı bir sorumluluk anlayışı sizi sarmaya başlayacaktır. İlişkisi olanlar bu süreçte birlikte oldukları kişiye karşı daha fazla bağlılık gösterdikleri gibi beraber oldukları kişi de aynı şekilde davranmaya başlayabilir. İlişkisi olmayanlar ise, karşılarına çıkan kişinin yaşça deneyimli, olgun ve hoşgörülü tarzda olmasına dikkat edecektir. Genelde kendinizden küçük veya oldukça büyük kişiler (yaş farkı) dikkatinizi çekmeye başlar. Bu durum yaş olarak görüleceği gibi, kişinin düşünce yapısının yaşıtlarına oranla farklılığı olarak da ele alınabilir. Hatta ilişki açısından gayet kısıtlı bir yıl olabileceğini belirtmiştim. Genel anlamda hayatınıza girecek kişi veya kişiler ile, yaşamınızda olan insanın öncelikle hayatı çok daha farklı şekilde algılamanızı sağladığı gibi, kimi zamanlarda sizi oldukça üzebileceğini, köşemizdeki tüm yorumlarda sizlere ifade etmeye çalışmıştım.
Satürn gezegeni 2009 yılının 29 Ekim tarihine kadar düz seyrinde ve yine Başak burcunda ilerlemesini sürdürecektir. Bu nedenle tüm burçlar üzerinde olduğu gibi sizler açısından da ilişki, iş hayatı, ortaklık ve diğer alanlarda henüz baskılar bitmiş değil. Yalnız şu var ki, bu yıl Jüpiterin Kova burcu seyri nedeniyle özgürlük duygusu biraz daha ruhsal alanlarda gerçekleşebileceğinden, dünyanın karmaşası yerine kendi dünyanızda moral duygunuzu güçlü tutmaya çalışarak kendinizi motive edebilirsiniz. Bu tarihe kadar devam edecek Satürn Başak burcu seyri altında öğreneceğiniz en büyük ders, yaşadığınız ilişkiyi her ne olursa olsun abartmamanız, karşınızdaki insanı kendiniz gibi görme yerine, onu bir birey olarak kimliğini net olarak saptamanızdır. Unutmamalısınız ki, onu ne kadar gerçekçi bir şekilde düşünürseniz yanılma payınız o denli düşük olacaktır. Bu evli olanlar için de geçerli bir durumdur. Eşiniz nasıl biridir, ilişkinizde aksayan yönler nelerdir, huzursuzluk ve mutsuzluğunuzun sebebi nedir ve bunların düzeltilmesi yolunda kim kendi payına ne yapmaktadır gibi soruların cevaplarını tam olarak vermelisiniz. Bütün bunların kafanızda oturma süreci ikibuçuk yıllık zaman dilimidir. Bu dönemin sonunda hakikatler yerine oturacak, temeli kuvvetli olan evlilikler sürecek, yıllardır kanayan yara gibi devam eden ve kangren halini alan kimi evlilikler de bitecektir. O nedenle o güzelim iyi niyetinizi sınırda tutmayı, kendinizi ve onu gerçekçi bir şekilde değerlendirmeyi ve yaşamınız adına yeni bir yön çizmeyi asla ihmal etmeyiniz. Kısaca eğer yaşadığınız beraberlik sizin içsel huzurunuz ve güvenliğinizi tam olarak sağlamıyorsa ve evlilik, ilişki bağınız kuvvetli değilse, bir sürü zorlukla baş etmenizi sağlamıyorsa ve garip bir şekilde güven oluşturmuyorsa sonuç olumsuz demektir. Tabi ki bunu tam olarak anlamak yukarıda da belirttiğim gibi bu süreç sonunda gerçekleşecektir diyerek bitirmiştim.
İşte şimdi, 31 Aralık günü başlayacak ve 16 Mayıs 2009 tarihine kadar sürecek Satürn gezegeninin geri hareketi yukarıdaki konularda dikkatli olmanızı, eksiklerinizi tamamlamanızı, kendinizi gözden geçirerek düzenlemenizi sağlayıcı bir dönemi başlatacaktır. Artık kim olduğunuzu, nasıl bir çaba içinde olmanız gerektiğini, kısaca kendinizi ilişki veya evlilik anlamda gösterebilmek adına bu geri harekette hazırlıklı hale getirmeye çalışmalısınız. Bu süreçte düşünmeden acil kararlar almak yerine, iş yaşamınızla ilgili konuları tekrar gözden geçirmek, yeni iş olanaklarıyla karşılaşmanızı sağladığı gibi, daha sağlam adımlar atmanız için de sizi son derece olumlu bir şekilde destekleyecektir. Sabırlı ve sorumluluklarınızın bilincinde olarak düzenlemelerde bulunursanız, bu sürecin sonunda ödülünüzü yaşamdan alabilirsiniz.
29 Ekim 2009 tarihi itibariyle Terazi burcunda seyretmeye başlayacak Satürn gezegeni sonbahar aylarının maddi ve manevi güvenliğiniz konularında özellikle evlilik veya güçlü bir insanın himayesi altında kendi hayatınızı garanti altına alma ihtiyacınızın göstergesi olarak önemlidir. Bu tarih itibariyle hem sosyal ilişkileriniz hem de ortaklaşa kurulan konularda daha iyi imkanlara sahip olmanız mümkündür. Satürn Terazi burcunda gayet güçlü bir enerjidir. Ben bu enerjinin sonbahar aylarından itibaren size faydalı olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca ortaklık evinizdeki Satürn Başak burcu etkisi yılın bu aylarından itibaren azalmaya başlayacağından hem maddi hem de manevi anlamda biraz daha rahatlayacağınızı söyleyebilirim. Tabi ki bütün bunlar yıllık genel enerjilerinizdir. O nedenle aşağıdaki çizelgelerinizde güçlü enerjilere sahip olacağınız tarih aralıklarını göz önüne alarak bu yılı değerlendirmeniz faydalıdır.

Uranüs Genel Etkileri(2003-2011)
Sevgili Balıklar Uranüs gezegeninin yukarıdaki tarihler arasında devam edecek etkisi altında, sizler iradenizi güçlendirici, bağımsız, özgün, sezgili olmanızı sağlayacak etkilerle dolu bir süreç yaşayabilirsiniz. Heyecanlı ve teşvik edici kişiliğiniz ile insanları kendinize çekeceğiniz bu dönemde, düşüncelerinizde inatçılık, kaygılı olma hali, heyecanlılık ve sinirlilik görülebilir. Huzursuzluk ve yalnızlık duyguları bulunabilir. Kendinize hoş gelen geleneksel fikirlerinizi açıklamak için alışılmadık yollar arayabilirsiniz. Sezgileriniz güçlenir ve bu durumdan fazlasıyla yararlanabilirsiniz. Zihniniz çok büyük düşünceler ile doludur. Fiziksel görünüşünüze pek aldırmazsınız. Davranışlarınız eksantrik, uyanık ve huzursuz etkilerle dolu olabilir. Özgürlüğünüz sizin için en değerli olgunuz hale gelecektir. Davranışlarınızla dikkat çekecek ve sıradan bir insan olmadığınızı herkese göstereceksiniz. Birçok deneyimler yaşayacak, gelenek dışı, orjinal, çabuk karar veren etkiler altında olacaksınız. Kısıtlanmalara ve zorla yüklenen görevlere tahammülünüz olmayacak, kendi orjinalliğinize ve öneminize olan inancınızı koruyacaksınız. Sadece kendi özgür iradenizle hareket edeceksiniz.

Neptün Genel Etkileri(1998-2012)
Sevgili Balıklar yavaş seyreden gezegenlerin etkileri daima içten içe geri planda devam ettiği için, yönetici gezegeniniz Neptünün yansımalarını bu bakış açısı altında değerlendirmeniz gerekebilir. Yukarıdaki tarih aralığında sizlere düşünceli bir tavır ve sezgili bir ruh hali sunacak olan Neptün, bilinçaltınızda ruhsal yeteneklerinizin artışını sağlayabilir. Özel bir yalnızlık duygusu ve belirli bir insana tutsaklık halinde bağlanmak gibi etkiler altında olabilirsiniz. Yüksek bir gücün varlığına inancınız gelişecek, tüm yaşamın benzersiz bir parçası olmayı hedefleyeceksiniz. Mistik alanlar dikkatinizi çekecek ve özel bir şekilde ilgilenme gereği duyacaksınız. Düşkün ve muhtaç kişilere, yatağa bağlı bir insana hizmet etmeniz gibi zorlu enerjiler de (doğum haritanızdaki etkiye bağlı olarak) bu devrede görülebilir. İnsanlara yardımcı olmak sizin için en önemli olgu haline gelecektir. Bu süreçte gizli düşmanlarınıza karşı tetikte olmanız da gerekebilir.
Bu süreçte, vizyon sahibi olmanız doğal olarak gerçekleşecektir. Dış ortamlarda olsun çevrenizde olsun sizdeki farklı duruş göze çarpacaktır. Bu dönemde farklı inanışlar ilginizi çekecek, yaşamın üst boyutları hakkında bilgi sahibi olmak isteyeceksiniz. Sanatla uğraşıyorsanız bu dönemde önemli eserler verebilirsiniz. Edebiyat alanıyla uğraşıyorsanız büyük bir ödülün sahibi olabilirsiniz. Tüm sınırların ötesinde yaşamak isteğiniz güçlenecek, vizyonlarınız renkli ve etkili hale gelecek.

Pluto Genel Etkileri
Sevgili Balıklar kişisel yaşamınızdaki dönüşüm ve yenilenme gücünün temsilcisi Pluto gezegeni 26 Ocak 2008 yılında Oğlak burcundaki sürecine başlamış ve 14 Haziran 2008 de geri hareket yaparak Yay burcuna geri dönmüştü. 27 Kasım 2008 günü ise 2024 yılına kadar seyrini sürdüreceği Oğlak burcunda düz hareketine başlamış bulunuyor. Bu güçlü dönüşüm enerjisi siz Balıklar için yaşamınızı yönlendirme ve bundan sonrasını planlamak adına son derece etkili bir transit anlamı taşıyabilir. Bu enerjiden olumlu anlamda yararlanmak için artık eskiye bir dur demek ve kendinizi güçlü bir duruşa ve psikolojik açıdan düzenlemeye muhakkak gönüllü olmanız gerekmektedir. Pluto dünyaya olan uzaklığı nedeniyle son derece ağır seyreden ve bir burçtan geçişi kimi zaman onlarca yılı bulabilen bir gezegendir. O nedenle hemen etkisini göstermesi ve yaşamınızı hızlı bir şekilde değiştirmesi mümkün değildir. O, yavaş ve son derece itinalı bir şekilde bir oya gibi yaşamınızı işlemeye devam ederken, yıllar sonra geriye dönüp baktığınızda inanılmaz bir değişimden geçtiğinizi ve şu an bulunduğunuz konumun, transitin başladığı o ilk yıllarla hiç alakası olmadığını anlayabilirsiniz.Siz Balıklar bu süreçte, öncelikle dostlarınız, sosyal aktiviteleriniz ve ekip çalışmaları yoluyla edineceğiniz deneyimler sayesinde büyük bir dönüşüme hazırlanacaksınız. Tabiri caizse, bir balık olarak sadece kendi sularınızda yaşamak yerine, diğer denizleri ve okyonusları keşfedeceksiniz. Bunun için yapmanız gereken kendinizi geliştirmek, büyütmek ve kendinize güven duyarak gözünüzü büyük bir hedefe doğru kitlemek olmalıdır.
Pluto gezegeninin bu süreçte burcunuzla olan olumlu enerjisi sayesinde karşınıza çıkacak fırsatlar belki de şimdiye dek görmediğiniz kadar yüksek olabilir. Fakat bu fırsatlardan yararlanmak için herşeyden önce bilgi sahibi olmanız, kendinizi tanıtmanız ve sosyal aktivitelere katılmanız gerekecektir. Organizasyonlar, grup faaliyetleri, sizin aynı amacı paylaşan insanlarla bir araya gelmeye çalışmak, sadece dar bir alanda sıkışmak yerine daha geniş bir çerçeve içinde bulunmak adına istekli olmak bu güçlü enerjinin olumlu anlamda kullanılması adına kesinlikle şarttır. Benim size tavsiyem yeni bir bakış açısıyla hayata katılmaya gönüllü olmanız ve hiç kimse uğruna hedeflerinizden vazgeçmemeniz, iyi niyetinizi hiç kimsenin suistimal etmesine izin vermemenizdir. Artık güçlü olmak ve kendinizi düşünmek zamanınız gelmiş durumda. Önünüzde 16 yıllık bir gelişim süreci bulunuyor. Ne kadar uzun gibi gözükse de zaman gayet çabuk akıp gitmekte. Bunun bilincinde olarak şimdiden kollarınızı sıvamanız iyi olacaktır

2009 Yılı Aşk ve İlişkiler Takviminiz
3 Ocak-2 Şubat : Venüs burcunuzda seyredeceği için aşk hayatınız açısından gayet olumlu bir dönem olarak dikkat çekiyor. Bu devrede duygularınızı kolaylıkla ifade edebilir, sevdikleriniz tarafından el üstünde tutulabilirsiniz. Yılın ilk olumlu tarih aralığı.
6 Mart-17 Nisan : Venüs geri hareketi. Aşk hayatınızla alakalı konularda dikkatli olmalı. ani kararlardan uzak durmalı, ilişkinizle alakalı ve iletişimle ilgili meseleleri tekrar gözden geçirmeli.
6 Haziran-4 Temmuz : Yılın gayet olumlu ve aşk hayatınız açısından en güçlü dönemlerinden biri. Çevrenizle olan ilişkiniz açısından da etkili olan bu tarih, maddi ve manevi konularda güçlenmenizi ve kendinizi çok daha iyi ifade etmenizi sağlayabilir. Yakın ilişkilerde olumlu zaman dilimi.
1 Ağustos-26 Ağustos : Aşk hayatınızla alakalı konularda yılın en şanslı dönemlerinden birisi. Sahiplenme hissiyatınız son derece güçlü. Kimi Balıklar bu süreçte eski ilişkilerine yeniden geri dönüş yaparken, bazı Balıklar ilişkilerinde aradıkları güven olgusunu daha yoğun hissedebilirler. Bu enerji altında korunmaya, desteklenmeye ihtiyacınız yükselebilir.
21 Eylül-14 Ekim : İlişkinizle alakalı konularda uyum ve dengenin sağlanması gereken zaman dilimi. Partnerinizin beraberliğinize olan bakış açısıyla, sizin istekleriniz arasında belli bir farklılık oluşabilir. Bu arada karşı cins tarafından oldukça çekici bulunmanız mümkündür. Kimileriniz için bu durum yeni bir ilişki anlamına gelebilir. Yalnız hemen karar vermemeli, sürecin bitimine kadar temkinli olmaya devam edilmelidir.
15 Ekim-7 Kasım: Venüs Terazide.ilişkinizdeki paylaşım olgusunda romantizm duygusunun oldukça yükselişi. Tutkularınızın yoğunlaşması. Cinselliğin ön plana gelişi.
8 Kasım-1 Aralık : aşkta yoğun tutkular, güç ve kontrol arzunuzun yükselişi. İlişkiniz açısından gayet hoş bir zaman. Yeni ilişkilerin ana olgusunda cinsel paylaşımlar göze çarpabilir.
2009 Yılı İletişim ve Haberleşme Takviminiz:
11 Ocak-1 Şubat : Merkür geri hareketi. Tüm burçlar gibi siz de, iletişim ve haberleşme konularında ve özellikle siz Balıklar dış dünyayla alakalı her konuda geriye çekilme ve halledemediğiniz problemleri tekrar düşünme zamanı. Bazı durumlar ummadığınız şekilde gelişebileceğinden ani kararlardan uzak durmaya çalışmalısınız. Aksayan konularda eksiklerinizi tamamlamalı ve beklemede kalmalısınız.
14 Şubat-7 Mart : yukarıdaki konularda gözden geçirdiklerinizi hayata uygulayabilir, iletişimle alakalı konularda yine de dikkatli olmaya çalışarak gerekli adımları atabilirsiniz.
26 Mart-8 Nisan : Parasal konularda hızlı ve aktif düşünme fakat kendi fikirlerinizi çok daha fazla önemseme. Sakin olmakta fayda var.
6 Mayıs-30 Mayıs : Merkürün ikinci geri hareketi. Özellikle ailevi konularda, ev, emlak satın alımı, ev kiralama gibi konularda beklemede kalmalısınız. Gözden geçirmelerde bulunmak en doğrusudur.
14 Haziran-2 Temmuz : yukarıdaki geri hareket esnasında saptadığınız noktalarla alakalı aldığınız kararları dış dünyada ifade edebilirsiniz.
3 Temmuz-17 Temmuz : Duygularınızı gayet güçlü ifade edebilirsiniz. Sahiplenici, koruyucu ve kollayıcı tarzda düşünebilirsiniz. Sizin için geçmişte yaşananların önemi büyüktür. Bu etki altında eskiden yaşananlar gündeme gelebilir. Eskiyle alakalı bir konu üzerinde tekrar düşünebilirsiniz. Daha önce ilişki yaşadığınız kişi karşınıza çıkabilir.
6 Eylül-29 Eylül : yılın son Merkür geri hareketi. Başkalarıyla ortak paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmaya çalışma
28 Ekim-15 Kasım : düşüncelerinizde sabit fikirli bakış açınız oldukça ön planda. Bazı konuları aydınlığa kavuşturmak adına derinlemesine analizde bulunabilirsiniz.
2009 Yılı İş ve Kariyer Takviminiz:
22 Aralık-19 Ocak : sosyal faaliyetlerinizin çoğunluğunda iş konusu baş sırayı alabilir. Güçlü kişilerle bir araya gelerek görüşmelerde bulunabilirsiniz.
27 Aralık-3 Şubat : İş hayatınızla alakalı konularda arkadaşlarınızdan destek görme. Organize faaliyetler açısından güçlü bir dönem. Kafanızın içindeki herşeyi belli bir disiplin altında planlayarak yürütebilirseniz başarı sizden yanadır.
19 Şubat-20 Mart : doğum günü evreniz. Fiziksel açıdan kendinizi güçlü hissedebilir. İsteklerinizi dış dünyada güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz.
15 Mart-21 Nisan: Mars burcunuzda. Bu enerji, girişimleriniz konusunda atak olmanız halinde kendinizi güçlü bir şekilde göstermenizde gayet destekleyicidir.
22 Nisan-30 Mayıs : Her türlü konuda güçlü bir mücadele. Başarılı olma hırsınız gayet yüksek. Yapmanız gereken tek şey yılgınlık göstermeden hedefinize kitlenmek olmalıdır.
18 Temmuz-2 Ağustos : İş hayatının gündelik temposunda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeye çalışabilir, belirsiz bazı durumlarla mücadele etmeye çalışabilirsiniz. Yaratıcılık gücünüz, size işinizle alakalı konularda güç sağlayabilir. Yalnız abartılı hareket etmemeli, ben haklıyım diye düşünmemelisiniz.
16 Ekim-20 Aralık: Bu tarihler arasında çalışma hayatınızla alakalı konularda, egonuz sizi itekleyici bir güç olarak destekleyicidir. Yaratıcılık enerjiniz yükselerek, kendinizi cömert bir şekilde göstermenizi, hedefleriniz adına girişimde bulunmanızı sağlayabilir.
20 Aralık 2009-10 Mart 2010 : Mars geri harekette olacağından mücadele ettiğiniz konular üzerinde ani hareketlerde bulunmamalı, ılımlı olarak hareket etmeli. Kibirli ve egosantrik tavırlardan uzak durulmalıdır.
2009 Yılı Finansal Takviminiz
26 Mart-8 Nisan : Parasal konularda hızlı ve aktif düşünme fakat kendi fikirlerinizi çok daha fazla önemseme. Sakin olmakta fayda var.
22 Nisan-30 Mayıs : Parasal konularda yılın en hızlı, aktif zamanı. Girişimlerde bulunabilir, kazanımlarınızı çoğaltmak adına çok daha fazla mücadele edebilirsiniz.
24 Nisan-5 Haziran : Maddi konularda isteklerinizi elde etmek adına güçlü bir ifade tarzına sahipsiniz. Harcamalarınız artabilir. Dikkatli olmak gerekebilir.
31 Mayıs-11 Temmuz : yakın çevrenizle alakalı işler ve girişimler aracılığıyla para kazanmanız mümkündür. Maddi açıdan iyi bir dönem diyebiliriz.
2009 Yılı Sağlık Takviminiz
19 Şubat -20 Mart : Doğum günü evreniz. Enerjiniz gayet yüksek. Fiziksel açıdan her ne kadar sakinlik ön planda olsa da, siz bu enerjinin etkisi altında dış dünyada kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeye çalışabilirsiniz.
21 Mayıs-21 Haziran : enerjinizin düşmeye başlaması söz konusu olabilir. iletişimsel konularda gerginlikler yaşamanız mümkündür. iç güvenliğiniz konusunda hassas bir dönem geçirebilirsiniz.
23 Ağustos-23 Eylül : Enerjinizin düşük olduğu zaman. Özellikle ilişkinizle alakalı konularda
Gerilimler nedeniyle kendinizi sıkıntılı hissedebilirsiniz.
16 Ekim-20 Aralık : Özellikle sağlık konusunda dikkatli olmayı sürdürmeli. Gerilimli durumlardan kaçınmak için ılımlı ve abartısız bir iletişime özel önem vermelisiniz.
20 Aralık 2009-10 Mart 2010 Mars geri hareketi. Çalışma hayatınız veya tüm zorunluluklarınızla alakalı konularda yeni adımlar atmayınız, beklemede kalınız.

2009 yılının siz Balık burcu mensuplarına başarı, sağlık, huzur ve mutluklar getirmesini temenni ediyorum. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
H2 Astroloji Danışmanı
 
Geri
Üst