Balık burcuyum doğru bir ilişki için uyumlu burçlar hangileri

  • Konbuyu başlatan Karaoğlan.
  • Başlangıç tarihi
K

Karaoğlan.

Forum Okuru
Balık burcuyum doğru bir ilişki için uyumlu burçlar hangileri

Balık erkeği ile uyumlu burçlar melek kadınlar kulübü balık burcu ile anlaşan burçlar forum'da.​

Merhaba arkadaşlar ben balık burcuyum daha önceki 3 kız arkadaşımla da kısa sürede ayrıldık bilemiyorum nerede yanlış yapıyoruz ikisi oğlak burcu uydu birisi de kova burcu oldu ve ben balık ile anlaşamayan burçlara baktığımda oğlak kova zaten çıktı şansına bu burçlarla ilişki yaşadım ve kısa sürede sonlandı balık burcu erkeği ile uyumlu burçlar hangileri artık burcuna bakıp ilişkiye karar vereceğim.
 
Merhabalar
Balık burçları bildiğim kadarıyla çok duygusal aşırı hayalci olmaları ile tanınıyorlar. Balık burçlarının anlaşamadığı burçlardandır zaten oğlak ve kovalar onun için sanıyorum kısa süreli olmuş ilişkileriniz. Peki balık erkeği hangi burçlarla anlaşır erkeği ile anlaşan burçlar hangileridir? Balık burcununen iyi anlaştığı burç başak burçlarıdır başak burçları çok yardımsever oldukları için balık burçlarınınduygusallık larına dayanamaz ve hep balık burçlarının yanında olurlar uzun süreli bir ilişki olabilir. Balık burcu erkeği aslan kadınları ile de anlaşabilir ama aslan kadınlarının hükmedici kontrol altına almak gibi bir kişilikleri vardır eğer balık erkeği olarak bunu kaldırabilirseniz uzun süreli bir ilişki olabilir. Aslan ve balık aslında zıt bir burçtur ama birbirlerini çekerler. Aynı zamanda balık ve yengeç de çok iyi anlaşır ikisi de birbirinin dilimden anlar çünkü ikisi de duygusaldır.aynı durum akrep burcu ve balık burcu için de geçerlidir çünkü akrep ve balık zıt burçtur bu zıtlık birbirlerini tamamlamalarına olanak sağlar akrep balığı korur ve kollar balık erkeği ile çok iyi anlaşırlar.

Peki balık sevgilisi olanlar balık eşi olanlar balık sevdiği olanlar balık burcuna ne hediye alınır biliyor musunuz? "Balık burcu erkeğine ne hediye alabilirim?" Yazımızı linkten inceleyebilirsiniz.

 
Geri
Üst