LaViNYaM
>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Balık Ekmeği Tarifi Meleklerimize Özel...
Balık Yemekleri
Balık Ekmeği Tarifi
Hem besleyici hem görüntüsü harika görünüyor...Balık severlere yeni tarifimiz...Bayıla bayıla yiyeceğinizden de eminim..Valla benim bile ağzımın suları aktı ....Balığın faydaları saymakla bitmez ama bir kez daha değinmek istiyoruz...
Hamsi Ekmeği:
Tuzlanmış hamsiyi balıkçılarda veya marketlerde bulabilirsiniz, genelde balık reyonlarının yanındaki meze bölümünde oluyor.Dilerseniz tarifi Facebook sayfamızdan izleyebilirsiniz: Hamsi Ekmeği | Facebook
Malzemeler:
1 kase tuzlanmış hamsi, 1 gece önceden suya yatırılmış
1 kase taze soğan
1 kase doğranmış maydanoz
1 avuç taze nane, doğranmış
1 demet pazı, doğranmış
1 kuru soğan, doğranmış
2 bardak mısır un
yarım bardak un
2 yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
Hazırlanması:
Tüm malzemeyi bir kabın içinde karıştırın. Karışım fazla katı gelirse azar azar su ekleyin.
Karışımı yağlanmış fırın tepsisine yayın. Eğer kalın olsun isterseniz biraz daha küçük bir fırın kabı kullanabilirsiniz (ne kadar kalın olursa içinin pişmesi o kadar uzun sürer) 170C'de pişirin.
Balık Ekmeği Tarifi
Hem besleyici hem görüntüsü harika görünüyor...Balık severlere yeni tarifimiz...Bayıla bayıla yiyeceğinizden de eminim..Valla benim bile ağzımın suları aktı ....Balığın faydaları saymakla bitmez ama bir kez daha değinmek istiyoruz...
Hamsi Ekmeği:
Tuzlanmış hamsiyi balıkçılarda veya marketlerde bulabilirsiniz, genelde balık reyonlarının yanındaki meze bölümünde oluyor.Dilerseniz tarifi Facebook sayfamızdan izleyebilirsiniz: Hamsi Ekmeği | Facebook
Malzemeler:
1 kase tuzlanmış hamsi, 1 gece önceden suya yatırılmış
1 kase taze soğan
1 kase doğranmış maydanoz
1 avuç taze nane, doğranmış
1 demet pazı, doğranmış
1 kuru soğan, doğranmış
2 bardak mısır un
yarım bardak un
2 yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
Hazırlanması:
Tüm malzemeyi bir kabın içinde karıştırın. Karışım fazla katı gelirse azar azar su ekleyin.
Karışımı yağlanmış fırın tepsisine yayın. Eğer kalın olsun isterseniz biraz daha küçük bir fırın kabı kullanabilirsiniz (ne kadar kalın olursa içinin pişmesi o kadar uzun sürer) 170C'de pişirin.