Banyo dekorasyonunda en özel banyo paspas modelleri ile gelen farklılıklar

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Banyo dekorasyonunda en özel banyo paspas modelleri ile gelen farklılıklar
Banyo dekorasyonlarınızda tamamlayıcılık sağlayan en önemli unsurlardan biridir banyo paspasları. Desenleri, dantelsi yapıları ve örgü işi ile yapılan tasarımları ile sizlerin beklentilerinizi giderici rolde banyolara yeni görünüm sunan banyo paspasları banyo dekorasyonlarınızı kısa zamanda canlandırıcı role bürünebilmektedir. Banyo dekorasyonlarınızda yumuşacık dokusu ile sizlerin banyodaki banyo ihtiyacınızda ya da görünüm değişiminizde tercihleriniz olabilecek seçeneklerdendir.


confetti-kelebek-desenli-banyo-halisi-1024x1024.jpg


Banyo paspasında desenli banyo paspas modeli hayvan figürlü, çiçek desenli, bitki ya da farklı nesnelerin yer aldığı motif zenginlikleri ile her sene çeşitlenmeye devam etmektedir.

irya-home-fransiz-dantelli-banyo-paspasi.jpg


Alt ve üst resimde yer alan dantelsi yapı itibari ile beğenilen kaliteli banyo paspas modeli olan İrya Home banyo paspas modelleri çeyiz düzen ebeveynler ya da kızların en gözde modelleri arasında göze çarpabilmektedir. Çiçek desenlerindeki özenli işleme teknikleri ile sizlerin beğeneceğiniz krem ya da beyaz renkli paspaslar kimi zaman klozet takımı ya da farklı iki boy paspas ve havluları ile takımlaştırılarak sizlere sunulmaktadır. Resim galerimdeki tarz örneklere sahip olmak sizlerin elinizde.

irya-home-fransiz-dantelli-cok-ozel-banyo-paspas-modelleri.jpg
orgu-banyo-klozet-takimi-ornekleri (24).jpg
 
Geri
Üst