Banyo Dekorasyonunda Renk Kombinasyonları

neslihanyare

Üye
Üye
Banyo Dekorasyonunda Renk Kombinasyonları
Göze hitap etmenin yanı sıra, dinlendirici banyo renk kombinasyonları, zihin üzerinde yatıştırıcı bir etkiye sahiptir. Bugün mevcut olan en iyi banyo renkleri nelerdir? Daha fazla bilgi için, okumaya devam edin ?
Banyo, evin en çok ihmal edilen bir parçasıdır ve mobilya veya banyo dekorasyonu fikirleri nadiren dikkate alınır. Ancak, banyo, her sabah ilk ziyaret edilen ve ruhumuzu gençleştirdiğimiz yerdir. Banyoda özellikle renkler önemli bir rol oynuyor, banyo için renk düzenini seçerken bir çok fikir edinmek gerekir. Burada farklı bir çok banyo renk kombinasyonları inceleyeceğiz.

Banyo için Renk Kombinasyonları


Banyo-Dekorasyonunda-Renk-Kombinasyonlar%C4%B1-3.jpg


Yeşil ve mavi gibi bazı renklerin insanlar üzerinde doğal yatıştırıcı ve sakinleştirici bir etkisi vardır; kırmızı, turuncu ve sarı gibi renklerin ise canlı ve baştan çıkarıcı bir etkisi vardır. Beyaz rengin banyolar için hala geleneksel bir renk olmasına karşın, eşsiz ve çekici bir banyo yapmak için deneyebileceğiniz birçok farklı renkler de vardır. Aşağıdaki kombinasyonlar en popüler ve farklı olanlardan bazılarıdır.

Siyah ve Beyaz

Siyah ve beyaz, günümüzün en sofistike ve şık renk kombinasyonudur. Siyah renkli duvar ve fayanslar ile beyaz renkli aksesuarlar kullanabilirsiniz ya da tam tersini. Ayrıca siyah ve beyaz fayans kullanarak satranç tahtası gibi daha hoş bir tasarım elde edebilirsiniz.

Banyo-Dekorasyonunda-Renk-Kombinasyonlar%C4%B1-11.jpg


Yeşil / Mavi ve Beyaz

Pastel renkler beyaz ile kombine edildiğinde, sakinleştirici bir etki oluşturur ve zihni yatıştırır. Beyaz ile pastel yeşil ya da mavi büyük veya küçük banyolar için yaygın olarak kullanılan renk kombinasyonlarından bazılarıdır. Bugünlerde bu renklerin banyo aksesuarlarını kolayca bulabilirsiniz.
Sarı ve Yeşil
Yeşil ve sarı gibi parlak renkler, küçük bir banyonun daha büyük ve daha parlak görünmesine yardımcı olacaktır. Bu sıradışı ve hareketli kombinasyon, çocukların yanı sıra yetişkinlerin banyosunda da kullanılabilir. Bu neşeli görünümü tamamlamak için bazı ev bitkileri (gerçek ya da sahte) kullanabilirsiniz.

Pembe ve Beyaz

Pembe kızlara özgü bir renktir ve dolayısıyla, pembe ve beyaz kombinasyonu bir kız banyosu için mükemmel bir kombinasyon olur. Duş perdelerini, duvarı, döşemeyi ve havluları, pembe tonlarından istediğiniz ile dekore edebilirsiniz. Doğal ve şık bir görünüm istiyorsanız, pembe mermer zemin veya pembe duvarlar kullanın.

Bej ve Kahverengi

Geleneksel banyo gibi modern bir banyo için uygun renk düzenleri ve aksesuarları arıyorsanız, o zaman, bej ve kahverengi kombinasyonunu düşünebilirsiniz. Ahşap aksesuarlar, doğal kahverengi bir renge sahip, zemin ve duvar için de bej kullanabilirsiniz.

Banyo-Dekorasyonunda-Renk-Kombinasyonlar%C4%B1-1.jpg


Yukarıda belirtilen kombinasyonların yanı sıra, modern bir banyo için birkaç tane daha benzersiz banyo rengi kombinasyonları:
Gri ve Mavi
Altın ve Beyaz / Kahverengi
Soluk Sarı ve Siyah
Yeşil ve Mavi
Banyoyu boyamadan önce hatırlanması gereken basit kurallar, istenen etkiyi yaratmak için renkleri kullanın. Örneğin, daha açık ve parlak tonlar, banyoyu daha büyük gösterirken, daha koyu renkler ise banyoyu küçük gösterir. Koyu renk ile açık renk gölgeli kombinasyon kullanırken unutulmaması gereken, yoğun açık renk gölge kullanmak (yani, duvarlar ve zeminler için) ve koyu rengi daha az kullanmaktır.

Bunlar, günümüzde kullanılan en popüler banyo renk kombinasyonlarıydı. Kombinasyona karar verdiyseniz, fikir edinmek için çevrimiçi fotoğraflara bir göz atabilirsiniz. Yoksa siz de yaratıcılığınızı kullanarak banyonuzda kişisel dokunuşunuzu mu görmek istiyorsunuz?
 
Çok güzel modeller ve bir o kadar güzel bilgiler vermişsiniz. Paylaşımınız için teşekkür ediyor ve böylesine güzel konularınızın devamını bekliyorum. Ayrıca 100 rep gönderiyorum size:)
Başarılar...
 
Geri
Üst