Banyo için çeyizlik klozet takımları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Banyo için çeyizlik klozet takımları
Çeyiz hazırlığı yapan gelin adayları çeyizin de bulunacak modellere ayrı bir özenir ve en güzeli olmasını isterler. Gelin çeyizi dendiği zaman çeyiz de bulanan modellerin birçoğu ağır örneklerden ve şık parçalardan oluşur.

Banyolar da bulunan klozet takımları da çeyiz hazırlığı için de yer alarak birbirinden şık kozet takımı modelleri gelin adayları tarafından farklı modeller ile hazırlanarak çeyize konuluyor.

Çeyiz dedik ama birazdan sizler için paylaşacağım klozet takımlarını şık bir banyo için kendi banyonuz için de tercih edebilirsiniz.

Özellikle sakallı ipten klozet takımları evli bayanlar ve çeyiz hazırlığı için de bulunan gelin adayları tarafından çok beğeniliyor ve tercih ediliyor.

Bunun yanın da örgüden klozet takımları dantel klozet takımlarının yanısıra, süslü klozet takımı modelleri de tam da çeyizlik diyebileceğimiz modellerin için de yer alıyor.

Sakallı ipten klozet takımı yapımı için tıklayınız

çeyizlik klozet takımı.jpg
çeyizlik klozet takımları.jpg
dantel klozet takımı.jpg
dantelden klozet takımı örneği.jpg
dantelden klozet takımı.jpg
klozet takımı modeli.jpg
klozet takımı.jpg
orgu-klozet-paspas-modeli.jpg
örgü işi klozet takımı modeli.jpg
örgü klozet takımı.jpg
sakallı ipten klozet takımı.jpg


Dantel klozet takımı modelleri ne kadar kullanışlı olur bilemem ama dediğim gibi çeyizlik olarak düşünüyorsanız ideal bir örnek olacaktır diyebilirim. Ben açıkcası sakallı ipten klozet takımı modellerini daha şık, gösterişli ve kullanışlı buluyorum. Banyonuzun rengine göre tercih edebileceğiniz klozet takımlarını hazır bir şekil de satın alabileceğiniz gibi el emeği göz nurun örnekler ile de uygulayabilirsiniz.
 
Geri
Üst