Banyo niş modelleri

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
Banyo niş modelleri
banyo niş modelleri,banyo niş modeli örnekleri,2015 banyo niş modelleri,niş banyo modelleri 2015

Ne kadar geniş bir banyonuz olursa olsun biraz daha yer açmak istemekte haklısınız. Üstelik şehirlerdeki evlerde metrekarelerin giderek küçüldüğü göz önünde tutulursa, geniş banyoya sahip olmak da büyük bir lüks olmaya başladı. Öyleyse banyonuzdan tam anlamıyla yararlanmak için banyo niş modellerini incelemeniz gerekebilir. Çünkü banyo eşyaları için ne kadar yer açılsa azdır.
Sadece banyoda değil, hangi odada olursa olsun duvarda niş açılacaksa ya da alçıpan ile bir niş oluşturulacaksa, iyi bir usta ile çalışmanız önemlidir. Her duvar niş açmaya uygun olmayabilir. Duvarları inceltmek, zayıflatmak istemezsiniz. Ya da şekilsiz bir niş, bu güzel fikri kötü gösterebilir. Banyodaki su tesisatı da niş açılacak yerin belirlenmesinde etkili olacaktır.
Banyo niş modelleri banyonuzun ve hayal gücünüzün el verdiği ölçüde çeşitlidir. Nişler çerçeve ile tamamlanabilir. İçlerine aydınlatma yerleştirilebilir. Nişlerin derinliği de yine nişin yapısına göre değişir. Çok derin nişler açtırmak zorunda değilsiniz. Nişler banyodaki renklere göre farklı renklerde çerçeve veya mozaiklerle hoş görünümler alabilir. Nişlerin tasarımında dikkat edilecek hususlardan biri de kullanılacak malzemedir. Suya dayanıklı malzemeler kullanılması öne çıkacaktır. Banyo nişlerinden, eşyalarınızı saklamak ya da banyoda hoş bir görüntü oluşturmak, derinlik yaratmak için de yararlanılabilir. Yerinize göre uzun, kısa, boydan boya ya da birkaç boy niş tercih edebilirsiniz. Özellikle geniş dolapların sığmadığı küçük banyolarda duvarların, aralıkların, boşlukların değerlendirilmesi büyük önem taşır. Küvet veya duş duvarları gibi alanlar nişe uygun alanlar olabilir.

nis-tasarimlari.jpg
uzun-nis-modeli.jpg
banyo-nisi-mozaikler.jpg
cam-raflar1.jpg
dekorasyon-amacli-banyo-nisleri.jpg
nis-suslemeleri.jpg
 
Geri
Üst