Banyo Tuvalet Dekorasyonu Nasıl Olmalıdır?

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Banyo Tuvalet Dekorasyonu Nasıl Olmalıdır?
2014 Banyo Dekorasyonu Örnekleri
Banyo Dekorasyonu Modelleri
Küçük Banyo Dekorasyonu Önerileri

Banyo dekorasyonlarında en çok dikkat edilen husus öncelikle banyonuzun büyüklüğüdür. Banyonuzun küçük ya da büyük oluşuna göre banyo dekorasyonunuzu nasıl yapmanız gerektiğine karar vermelisiniz. Öncelikle küçük banyolarınız varsa renk tercihinizi açık renkli kullanarak aydınlık alanlar yakalamalısınız. Beyaz, krem ya da sarımtrak renkli fayans ve duvar rengi tercihleriniz ile aradığınız kaliteyi bulabilecek en kullanışlı alanları yaratabileceksiniz.

Aynaları küçük banyolarda kullanmanız durumunda alanı geniş gösterebildiğiniz gibi aynı zamanda kendinizi sanki daha geniş bir yerde temizliyormuş hissine kapılırsınız. Büyük banyolarınızda kendiniz istediğiniz renk tercihinde bulunabilirsiniz. Renkli banyo paspasları, renkli küvet ya da lavabo modeli tercihlerini gönül rahatlığı ile yaparak kendinizi enerjik bir ortamda temizlenirken bulabilirsiniz.

Klozet yerleştirme işleminizi de yan duvarlara ve köşelere koymanız doğru olacaktır. Duşakabin modelleri de köşe ya da boydan boya ( geniş duşakabin istiyorsanız- geniş banyolarda ) duşakabin tercihinde bulunabilirsiniz. Çamaşır makinesi içinde kapı arkası ya da köşe kısımlara koyarak banyo dekorasyonunuzu en doğru şekilde tamamlayabilirsiniz.

banyo aksesuarları.png
banyo-çeşitleri.gif
banyo-dekorasyon.jpg
banyo-dekorasyonu-.jpg
banyo-lavaboları-lavabo-aynaları-.jpg
beyaz banyolar.jpg
duşakabinler.jpg
en güzel banyolar.jpg
ev-dekorasyonu-banyo-tuvalet-küçük-banyo-dekorasyonu-örnekleri-küçük-banyolar.jpg
tuvalet-lavabo-modelleri.jpg
 
Geri
Üst