Banyodan gelen kötü kokuları nasıl geçirebilirim yardım

  • Konbuyu başlatan evhanımıı
  • Başlangıç tarihi
E

evhanımıı

Forum Okuru
Banyodan gelen kötü kokuları nasıl geçirebilirim yardım

Banyo giderlerinden gelen koku nasıl giderilir melek kadınlar kulubü.​

Merhaba melekler ya yeni taşındığım evde çok itici bir koku var. Özellikle banyo giderlerinden sanıyorum eve yayılan bir koku bu. Ne yapsam geçiremedim yani çok derinden mi geliyor anlamadım ama bu giderlerden gelen kötü kokuyu nasıl giderebilirim? Banyo giderlerinden gelen koku nasıl giderilir? Bilgisi olanlar var mı? Lütfen kesin çözüm olsun misafir filan geldiğinde çok rahatsız ediyor bu koku. Yemek yediğimiz mutfağa kadar yayılır oldu yaa.
 
Merhaba
Oturduğunuz ev gerçekten çok önemli. Taşınmadan önce bunları tespit edip onarılması daha önemli. Taşındıktan sonra daha zor olmakta sıkıntıları yaşamamak için taşınmadan önce bu tip sıkıntıların onarılması sizin adınıza daha rahatlatıcı olacaktır. Aslında bu giderlerden gelen koku için de eve taşınmadan maalesef anlaşılamayabiliyor. Aslında uzun yıllar oturduğumuz evimizde bile oluşabilecek bir sorun olabilir bu gider kokusu problemleri. Aslında öncelikle böyle bir sorun varsa üzerini kapatmak yerine çözüm yollarına gitmek en doğrusu. Öncelikle çözüm yollarından limon ve karbonat ikilisini deneyebilirsiniz. Baktınız işe yaramıyor kimyasal lavabo temizleyiciler kullanabilirsiniz. Çünkü giderlerden gelen kötü koku sebebi borularda kalan pislik kalıntılarıdır. Kanalları temizlemeden de bu kokular geçmeyecektir. Kuru kahvenin de kokuları geçirdiği söyleniyor ama bence bunlar geçici ve kesin çözüm değil. Kimyasal gider temizleyiciler daha kesin çözüm olabilir. Ama yine de geçmez ise tesisatçı çağırmanızı öneririm.

Evet lavabo gideri temizlemenin başka püf noktalarını hemen yazımızda paylaşmak istiyorum. Aşağıdaki linkten ''lavabo gideri temizlemenin püf noktaları'' yazımızdan inceleyebilirsiniz.

 
Geri
Üst