Banyolar nasıl dekore edilmeli?

Uzman SühaN

Administrator
Banyolar nasıl dekore edilmeli?
Günün yorgunluğunu sıkıntı ve stresini kendimizi suyla temasa bıraktığımız an atıyoruz.Güzel bir duş konforlu bir banyodan geçer..Dekorasyonunda kullanılan renkler,insan psikolojisi yakından etkiliyor.Bu yüzden banyonuzu dekore ederken mobilyanızdan kullanılan objelere kadar orantılı ve uyumlu tasarımlar yapmaya çalışın.Daha küçük banyolarda açık renklerin kullanımı, banyoyu olduğundan büyük gösterecektir.


Büyük banyolar için, koyu renklerde duvar karosu, seramikler veya duvar kağıtları kullanımı, sıcak bir banyo hissiyatı yaratmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca buhara dayanıklı ürünlerin seçilmesi gerekmektedir. Bazı minik hileler sayesinde küçük banyolar da gayet modern ve şık hale getirilebiliyor. Banyonuzu öyle bir şekle getirmelisiniz ki hem şık hem de kullanışlı olsun.



Günümüzde her zevke her mekana uygun banyo tasarımları mevcut.Üstelik her bütçeye uygun seçim yapmakta mümkün.Banyo tasarımlarına baktığımızda yapılan dekorasyon adeta bir oda görünümünde..Sizler için en şık modern tasarımlı banyo modellerini seçtik.Görsellerimizi yakından inceleyerek banyonuzda yapacağınız küçük değişiklikler için fikir edinebilirsiniz..



1.jpg




2.jpg




3.jpg




4.jpg



5.jpg




6.jpg



7.jpg




8.jpg



9.jpg
 
Son düzenleme:
Geri
Üst