Baş Ağrısına Bitkisel Çözüm

melekay42

Yeni Üye
Üye
Baş Ağrısına Bitkisel Çözüm
Baş Ağrısına Bitkisel Çözüm olarak birçok bitki kullanılmaktadır son yıllarda insanların kimyasal çözümler yerine doğal olduğundan bitkilere dönmesiyle
kullanımları oladukça artmıştır. Baş ağrısı için aşağıda size bir kaç alternatif vereceğim

1-Papatya Yaprağı Suyu


Bu bitkisel suyun kullanımı aslında çok eskidir ama son yıllarda yapılan araştırmalarda baş ağrısına çok iyi geldiği anlaşıldığı için oldukça artmıştır.
Zaten araştırmalarda kronikleşen baş ağrısı tedavisinde oldukça etkili olduğunu göstermiştir.Özellikle Amerika da bu konuda çok tüketilen bir bitkisel sudur.
Baş ağrısı için bilinen en etkili bitkisel destektir

2-Lavanta Kürü

Baş ağrısına karşı Lavanta, papatya, kekik, karabaş otu gibi bitkiler, 1 çay bardağı sıcak suya, 1 kahve kaşığı koyup 5 dakika demlenip süzülür. Bu karışımdan günde 2-4 bardak içilir.

Migren için, 2 su bardağı kaynar su içine birer tatlı kaşığı hafif ezilmiş fesleğen, defne ve oğul otu konularak 15 dakika demlenir. Günde 2-3 bardak içilir. Bu karışımın içilmesine düzenli olarak en az 1 ay devam edilirse, zamanla migrene şifa olur.

Baş ağrısından kurtulmak için 1 Bardak kaynar suya, yarım çay kaşığı toz zencefil konur, 10 dakika bekletilip, günde 3 bardak içilir.

 
Geri
Üst