Başak burcu 2011 Eylül ayı yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Başak burcu 2011 Eylül ayı yorumu
2011 burçlar 2011 başak burcu yorumu 2011 eylül ayı başak burcu yorumu burçlar başak burcu 2011 yorumu başak burcu yorumları başak burcu özellikleri eylül ayı başak burcu yorumu hakkında detaylı bilgiler
Daha önceki yazılarımızda Başak Burcu'nun günlük, aylık, ve yıllık yorumlarını paylaşmıştık melekler...Şimdiki yazımızda ise Başak Burcu 2011 Eylül ayı yorumunu paylaşıyoruz...



basak-burcu-3377.gif




Sevgili Başaklar için güzel ve olumlu bir ay diyebilirim.Çünkü Eylül ayına özel hayatınız, ilişkileriniz veya ortaklı işleriniz yoğun olarak başlayacaksınız!
Eylül ayının başlarında özel yaşantınızda duygusallığınız ve romantikliğiniz fazla olabilir.Süprizlere hazırlıklı olun!Ortaklaşa hareket etmeniz gereken konularda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Seyahat ve iş alanlarınızda şanslı etkileriniz ay içinde etkili olabilir. Arkadaşlarınıza karşı bu dönem alınganlıklardan kaçının. Tüm ay boyunca geri planda kalmanız gereken konularda, yardım işlerinde, yaratıcılığa dayalı alanlarda şanslı etkiler altında olacaksınız. Maneviyatınız kuvvetli ve güçlü olacak, bu yüzden yaşanacak herhangi bir şeyi sorun etmeyecek ve kendi gücünüzden kuvvet alacaksınız.

Bazı Başaklar yine gizli saklı ilişkilerden ve temaslardan hoşlanabilirsiniz. Geçmiş konu ve olaylar çözülmek ve tatlıya kavuşmak için gündeminize gelebilir.Bu olaylar sizi sadece yıpratır, o yüzden unutmak veya uzak durmak sizin yararınıza olacaktır.Ayrıca ortaklaşa para konuları gündeminizde olacak. Ödemeler ve hesap dengeleri öne çıkabilir.

Eylül sonunda ise, seyahat, uzak yerler, dış koşullar ve uzak akarabalarınız devreye girmeye başlayacak. İş konularında veya sağlık alanlarınızda alacağınız bazı haberler, üzerinizde bu sıkıntı yaratabilir.Ama büyük bir olay ile karşı karşıya kalmıyacaksınız.
 
Geri
Üst