Başak Burcuna Ağustos'2009 Tarot Açılımı

handanca

Daimi Üye
Yönetici
Başak Burcuna Ağustos'2009 Tarot Açılımı
meleklermekani8-7426.jpg


melekler52-7119.jpg
melekler51-4679.jpg
melekler50-4117.jpg
melekler53-3910.jpg


Başak Burcu & Tarot

Sevgili melekler kartlarımız yukarda, Bende bunlara göre sizin burcunuz için aşağıdaki şekilde yorumladım. Kartlara dikkatli bakın bakalım siz ne göreceksiniz..,

Sevgili Başak melekleri yine aktif dolu bir dönem yine kapınızda. Bazen yaptığınız çözümlere pratikliğe sizde şaşırıyorsunuz değimli?


Tarafsız bakış açınız takdire şayan. Yapacağınız seçimler kararlarınızı etkilesede taviz vermeden isteklerinize gerçekleştirebilirsiniz.


Bu arada mevcut bir ilişkide soğuk olduğun görülüyor Bu durumun oluşturan sebep neyse boşvermeyip düşünmeni öneriyorum.


Savaşta yaralanmış gibi bir yıl oldu sanki. Kendini zorda olsa korudun. Yinede bu çektiğim kart tehdit altında olduğunu ve dikkat etmen gerektiğini göteriyor. .

Bu dönem parasal açıdan sıkıntılı günler içindesin .

Sevgili başaklar lütfen artık bildiğinizi okumaktan vazgeçin de etrafınızdaki yapıcı seslere kulak verin. Yoksa tahmin edemeyeceğiniz bir duruma düşersiniz.

Hayatınızı bir sisteme alın. Yoksa kendinizi toparlayamazsınız.

Herşeyide bilecek değilsiniz Tecrübesizliğinizin yol açtığı hatalarda bir hata sonuçta. Etkileri illaki oluyor size. Ani alınan kararlarda size sorun olarak dönüyor.

Sevgili Başak meleği sizi rahatsız eden konuyu karşınızdakilerle tartışabilirsiniz elbette fakat tartışmak için seçtiğiniz zamanı doğru ayarlamak gerekir.


Bu dönem Beklediklerinizin gerçekleşmesi zaman alacak. Çok çaba sarfetseniz de hayal kırıklığı yaşanabilir. Daha fazla gayretle aleyhinize olan durumları lehinize çevirebiliriniz.


Melekler Mekanı Tarot Danışmanı handanca :handanca:
 
Off yaa zaten hayatım aleyhime olan konuları lehime çevirmekle geçiyor. Hadi bakalım.
Çoğu cümleler tamamen beni anlatmış.
Teşekkürler canım..
 
Geri
Üst