CeYLiL Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2009 #1 başkentten selam melekler merhaba bacılar ben başkente oturuyorum 3 kız annesiyim siteyi tesadüfen buldum çok hoşuma gitti inş. herdaim beraber oluruz
merhaba bacılar ben başkente oturuyorum 3 kız annesiyim siteyi tesadüfen buldum çok hoşuma gitti inş. herdaim beraber oluruz
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 20 Ağustos 2009 #2 Mersin'den sımsıcak hoşgeldiniz🙂 Üyeliginiz hayırlı olsun güzel dostluklar ve faydalı paylaşımlar edinmenizi dilerim
Mersin'den sımsıcak hoşgeldiniz🙂 Üyeliginiz hayırlı olsun güzel dostluklar ve faydalı paylaşımlar edinmenizi dilerim
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 20 Ağustos 2009 #3 Bende baskenttenim 🙂 ama almanyanin baskentinde 😀 aramiza hosgeldin cnm 🙂 keyifli forumlar ve kalici dostluklar dilerim 🙂 bu arada, rabbim kücük meleklerinizide size bagislasin 🙂
Bende baskenttenim 🙂 ama almanyanin baskentinde 😀 aramiza hosgeldin cnm 🙂 keyifli forumlar ve kalici dostluklar dilerim 🙂 bu arada, rabbim kücük meleklerinizide size bagislasin 🙂
CeYLiL Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2009 #4 hoşbuldum canlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim amin canım rabbim cümlesinin evladını bağışlasın
hoşbuldum canlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim amin canım rabbim cümlesinin evladını bağışlasın
fırtına Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2009 #5 aramıza hoşgeldin keyifli forumlar bol sohbetler ve iyi dostluklar diliyorum
orkide Aktif Üye Üye 21 Ağustos 2009 #6 istanbuldanda sana selam hgb aramıza keyifli forumlar dilerim 😀
PeLiNiM Yeni Üye Üye 21 Ağustos 2009 #7 Antalyadan da sana selamlar Hoşgeldin,iyiki geldin Keyifli paylaşımlar dilerim
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 21 Ağustos 2009 #8 Aramıza hoşgeldin canım, keyifli forumlar diliyorum canım 😀