Batmayan Mayo

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Batmayan Mayo
Sevgili melişlerim benim gibi sizde denizden ve korkuyorsanız bu batmayan mayolar tam sizlik :tik:

batmayan-mayo-8138.jpg


Dünyanın ilk ve tek batmayan mayosunu Türkler yaptı. Firma mayoyu giyen gemide kadar güvende olacak diyor.
Uzun yıllar süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda 2007 yılında patenti alınan Dolfinus Batmayan Mayo Dünya’da ilk ve tek olma özelliğine sahip.


HER KİLOYA GÖRE AYRI
Yapımında kullanılan özel bir malzeme ile farklı kilo aralıklarına göre üretilen Batmayan Mayo ile yazın bu sıcak günlerinde su üstünde yorulmadan ve batma endişesi duymadan serinleme keyfi sizleri bekliyor.

BATMA RİSKİ YOK
Batmama özelliği Türk Patent Enstitünce onaylanmış ve teknik olarak batmayan mayo ismini almış bulunan Dolfinus başta su korkusu nedeni ile denize giremeyenler olmak üzere, yaşlılar, engelliler ve çocukların sudaki en büyük yardımcısı olacak. Dolfinus insanların sudan güvenli bir şekilde keyif almalarını sağlarken batma riskini de ortadan kaldırıyor.

ENGELLİLER DE SUYUN KEYFİNİ ÇIKARACAK
Deniz giysileri ve ürünleri sektöründe faaliyet gösteren Dolfinus’un Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Yılmaz, Batmayan Mayo ile denize giren insanların en az gemideki kadar güvende olacaklarını belirtti. Yılmaz, üretimini yaptıkları mayo ile geçmişte suyun yanına bile yaklaşamayanların artık rahatça yüzebildiklerini de sözlerini ekledi. Yüzmeye yeni başlayanlara da tavsiye edilen ürün, aynı zamanda bel fıtığı gibi bazı hastalıkların tedavisinde kullanılan suda terapi tedavisi için de doktorlar tarafından öneriliyor.
Kadınlar, erkekler ve çocuklar için farklı renk ve desenler de üretilen ve Türkiye dışında Dünya’nın çeşitli yerlerinde suyun keyfini çıkartmak isteyenlerin de ilgisini çeken Batmayan Mayo, Venezuela’dan Suudi Arabistan’a, Kanada’dan İran’a kadar birçok ülkede talep görüyor.


 
:hhh: ay pasim beni kücüklügüme götürdün :)

eskiden mayo degilde, kola takardik bu tür seyleri, batmamak icin :D

eee artik hersey ilerledi... yakinda silikon gibi deri altinada yaptirilirsa, sasirmam :D:D:D

Tskler paylasim icin :)
 
Geri
Üst