Baylis harding ürünleri deneyenler fikirleriniz nelerdir marka ile ilgili

B

Baylis harding

Forum Okuru
Baylis harding ürünleri deneyenler fikirleriniz nelerdir marka ile ilgili

Baylis harding kullananlar melek kadınlar kulübü baylis harding yorum forum'da.​

Arkadaşlar ben güzel bir losyon duş jeli filan arıyorum baylis harding diye bir marka gördüm nette trendyolda da karşıma çıkti. Sizce nasıl bir marka ürünleri nasıl? Baylis harding kullananlar ürünlerini deneyenler varsa yorum yapabilir misiniz ürünleri bana pahalı geldi biraz buna değer mi sizce?
 
Merhabalar
Baylis harding ürünleri hakkında sizler icin bir araştırma yaptım yorumları okudum inanın ben de ilk kez duydum bu markayı. Trendyolda varmış evet ve set halinde satilan ürünleri de var. Duş jelleri, bakım kremleri, şampuan, saç kremi, cilt bakım ürünleri ve daha fazlası bulunan bir marka. Kokuları baştan çıkaran doğal ve çekici yorumlardan da bunu anlıyoruz. Evet dediğiniz gibi fiyatları biraz yüksek ama set halinde satılıyor bazıları o yüzden yüksek fiyatlar ama benim size tavsiyem tek tek alıp ürünleri denemenizdir. Belki kokusunu ya da dokusunu beğenmeyeceksiniz. Tabi baylis harding kullananlar da yorum kısmından sizin ve bu marka hakkında bilgi edinmek isteyenler icin yorum yaparlarsa seviniriz.

Arkadaşım aşağıdaki linki de inceleyebilirsiniz. En faydalı cilt bakım ürünleri konulu yazımızı inceleyebilirsiniz. "En faydalı cilt bakım ürünleri hakkında bilgi burada melekler" hemen aşağıdaki linkte.

 
Geri
Üst