Bebeğim anne sütü alamıyor 9 aylık beslenmesi nasıl olmalı?

  • Konbuyu başlatan Kuki878
  • Başlangıç tarihi
K

Kuki878

Forum Okuru
Bebeğim anne sütü alamıyor 9 aylık beslenmesi nasıl olmalı?

Anne sütü almayan 9 aylık bebek beslenmesi melek kadınlar kulübü anne sütü almayan bebekler forum'da.​

Arkadaşlar 9 aylık bebeğim var emziriyordum ama sütü maalesef artık gelmiyor bazı stresli olaylar yaşadım belki bunun etkisi vardır diye düşünüyorum sütüm çok çok az yani emziriyorum ama çok az olduğu için bebeğim doymuyor. Anne sütü almayan 9 aylık bebek beslenmesi nasıl olur ek gıdaya da çoktan geçtik ama sütle birlikte destekliyordum şuan olmadığı için veremiyorum.
 
Merhabalar
Anne sütü almayan 9 aylık bebek beslenmesi nasıl olur? Bebeğiniz 9 aylık ve anne sütü artık alamıyorsa çözüm et gıda ve ara öğünler de formül mama vermektir. Formül mamalar anne sütüne eşdeğer nitelikte üretilmektedir. Zaten ek gıdaya epeye geçmiş olmanız gerekiyor hatta artık sizin yediğiniz yemeklerden neredeyse tamamını bebeğiniz de yiyebilir. Tabii ki 9 aylık demek her şeyi yiyebiliyor olması demek değildir yemediği alerji yapabilecek besinler Tabii ki olacaktır ama artık uygun olan sebze meyve yoğurt kahvaltıda yumurta peynir çoğu şeyden artık yiyebilir. 9 aylık bir bebek artık et yemeklerinden rahatlıkla yiyebilir biraz fazla pişirirsiniz yumuşak hale getirip önüne koyabilirsiniz kendisi bile yiyebilir. Dediğim gibi doktorunuza kontrole gittiğinizde formül mama önerisi alabilirsiniz.

Dilerseniz aşağıdaki linkten "6-9 aylık bebeğin beslenmesi" konusunda daha ayrıntılı bilgiye ve bu bebeklerin neler yiyebileceğini ay ay gösteren ayrıntılı açıklamalar bulunuyor özellikle annelerin dikkatini çeker diye düşünüyorum.

 
Geri
Üst