Bebeğim erkekmi olucak nasıl anlarım?

Uzman SühaN

Administrator
Bebeğim erkekmi olucak nasıl anlarım?
bebeğin erkek olduğu nasıl anlaşılır,bebeğin erkek olduğunu gösteren belirtiler,erkek bebek belirtileri,erkek bebek cinsiyet tahmini hakkında bilgiler

Bir çok anne adayı kadınlar bebeginin cinsiyetini ögrenmek ister bunların bir çoguda erkek bebek istemeleri ve erkek bebek belirtileri nelerdir merak etmektedir. sizler için uzman doktorlardan aldıgımız bilgiler neticesiyle erkek bebek isteyen kadınların erkek bebek oldugunu anlaması için aşadaki bilgileri okuyarak erkek bebek belirtilerini anlarsiniz. oysaki gerekse çevreden gerekse baba adayının erkek bebek istemesi hamile kalan kadının zor durumda kalması ve dogal olarakta kadının erkek bebek belirtisini ögrenmesi gerekir.




e.jpg


Erkek Bebek Belirtileri

Erkek bebeği olacak anne adaylarında görülen belirtileri nelerdir

Erkek bebeği olacak anne hamileligin ilk aylarında mide bulantısı sorunu yaşamaz, idrar renginde koyulaşma görülmeye başlarEkşi ve tuzlu yiyeceklere olan istek artar, et tüketimi artar, karnınızın ön ve üst kısmı ileriye doğru belirginleşir, bebeğin kal atım hızı genelde 140’ın altında olur.

Erkek bebeğe hamile olan annelerde ayak ve bacak bölgesinde soğuğa olan hassasiyet artar, anne adayının özellikle bacak tüyleri daha çabuk uzar.

Anne adayı genelde süt ve süt ürünlerine aş erer, erkek bebek gebeliklerinde anne daha çekici ve güzel olur.
Erkek çoçugu gebeliklerinde hamileliğin ilk dönemlerinde hastalık belirtileri görülmez rahat bir hamilelik başlar.

eger sizdede bu belirtiler varsa muhtemelen erkek bebege hamile kalmışsınız. şunu unutmamak gerekirki dogacak bebeginizin erkek yada kız olması sorun olmaması anne ve baba adayları bebeklerinin dünyaya saglıklı bir halde dogmasıdır. eger erkek bebek istiyorsanız umarım erkek bebeginiz olur.
 
Geri
Üst