bebeğimin burnunu nasıl temizlerim ?

  • Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
bebeğimin burnunu nasıl temizlerim ?
Kızlar bebeğinizin burnu diyelim ki tıkalı ve sümük oluşumu var biliyorsunuz bu durumda mama yemesi yada uyuması beklenemez bebekten hale hazırda benimkinden de beklenemez çok şükür. Bebeğimin burun tıkanıklığını nasıl temizlerim bu pompa tarzında olan aletler hiç bir işe yaramıyor. Bebevak diye bir ürün var bu ürünü öneriyormusunuz kızlar ? Teşekkür ediyorum. sizlerinde kullandığı bir yöntem varsa açıkçası duymak isterim.
 
Biraz canice gelebilir ama... Okyanus suyu alabilirsin eczaneden, yanlız basınçlı olanlar değil, normal flakon diye geçer... Bebişi yan tarafına yatırıp kafasını yan yatacak şekilde tutup üstte kalan burun deliğine sıkacaksın. Daha sonra hemen yüzükoyun kaldırıp, koltuğun üstüne kaldırdığın dizinin üstüne koyacaksın. Başı boşta kalacak, sırtına hafifçe tıp tıp vuracaksın. Bak neler çıkıyor...Aynı şeyi ters tarafa yatırıp tekrar uygulayacaksın.
Biraz korkutuyor insanı ama merak etme birşey olmaz. Başı yana yatık olduğu için bir delikten giren su diğer deliğe doğru akar. Belki biraz genize kaçabilir ama hemen yüzükoyun çevirdiğimiz için birşey olmuyor.
Geçmiş olsun...
 
Geri
Üst