Bebek Cinsiyet Tahmini
cinsiyet tahmini rus cinsiyet takvimi rus takvimine göre takvimi takvimine göre hesaplama
Merhaba melekeler;
Hamiş meleklerin en merak ettiği şey, hiç şüphesiz, bebeğin sağlıklı olup olmamasından sonra; cinsiyetinin ne olduğu konusudur.
Bunu merak etmenin çeşitli sebepleri vardır.Sebeplerden biri de alışveriş isteğini bastırmak zorunda kalmak :küstüm:Cicili bicili, allı morlu şeyler mi almalıyım yoksa arabalı, uçaklı şeyler mi?
Bu konuda herkes bir tahmin yürütür.
Ben de bu konuda yeni birşey duydum.Göbeğin altındaki çizgide duran kıllar aşağı doğru bakıyora bebiş kız; yukarı doğru bakıyorsa erkek demekmiş.Bu forumda hem doğruluğuna bakalım; hem de yeni tahminlerde bulunalım.

www.meleklermekani.com
Merhaba melekeler;
Hamiş meleklerin en merak ettiği şey, hiç şüphesiz, bebeğin sağlıklı olup olmamasından sonra; cinsiyetinin ne olduğu konusudur.

Nub teorisi ile cinsiyet nasıl belirlenir ?
NUB TEORİSİ'NE GÖRE BEBEK CİNSİYET HESAPLAMA BULMA İŞLEMİ NEDİR NASIL YAPILIR ? Yüzyıllar boyunca , cinsiyetin belirlenmesi için çeşitli metodlar uygulanmıştır. Bebeğin cinsiyeti nin tahminin de kullanılan yöntemlerin çoğunun herhangi bir bilimsel dayanağı yoktur. Nub teorisiyle cinsiyet...
Moderatör tarafında düzenlendi: