CHATLAK Yeni Üye Üye 17 Haziran 2008 #11 Cevap: bebek nasıl yapılır? öldüm gülmektenn........ sağol canım paylaşım için..........
esena Aktif Üye Üye 28 Haziran 2008 #12 Cevap: bebek nasıl yapılır? okul okumuş öyle gelmişler dünyaya veledler
M Monera Forum Okuru 28 Haziran 2008 #13 Cevap: bebek nasıl yapılır? "Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar" (Abby, 6 yaşında) SaoL canım 🙂
Cevap: bebek nasıl yapılır? "Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar" (Abby, 6 yaşında) SaoL canım 🙂
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 29 Ekim 2009 #15 "Ben asla bebek yapmıcam.. Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş" (Marie-Ann, 9 yaşında) bu çocuklarla baş edılmez...güzel cevaplar vermişler...paylaşım için teşekkür...😀
"Ben asla bebek yapmıcam.. Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş" (Marie-Ann, 9 yaşında) bu çocuklarla baş edılmez...güzel cevaplar vermişler...paylaşım için teşekkür...😀