Bebek yürüteci modelleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Bebek yürüteci modelleri
Bebeğimiz bizim için çok önemlidir. Bebeğimizin güvenliğini sağlayacak tüm önlemleri alarak onun gelişimine çok yönlü destek olmaya çalışırız. Sizlerde bu destek olma aşamasında bebeğinize güven verici girişimlerde bulunmak istiyorsanız seçtiğiniz tüm ürünlerle onu desteklemelisiniz. Mesela beşik alırken, yürüteç seçerken, ona ilk kitabını hediye etmeden önce bebeğinizin aylık gelişimini birinci plana almalısınız. Her çocuğun gelişimi farklı zaman dilimlerinde tamamlanır. Her çocuk özeldir ve bu özel durum onun gelişimini destekleyici unsurlarla daha da özel kılınabilir. Sizlerin bu amaç uğruna göstereceğiniz fedakârlık için girişimlerde bulunurken atacağınız adımlarda rehber olmaya çalışacağım. Bu yazımda resim galerime eklemiş olduğum bebek yürüteci modelleri ile bebeğinizin ilk adımlarına en teşvik edici modeli seçebilmenize fırsat tanımaya çalışacağım.
Oyuncak_6847829.jpg

Yürüteç kimi ebeveyne göre bir ihtiyaç iken kimisine göre çok da zorunlu olmayan bir ihtiyaçtır. Seçiminizi yaparken gelişimsel özellikleri göz önünde bulundurabileceğiniz bir tercih ile bebeğinizin zamanında yürüyebilmesine fırsat tanıyabilirsiniz. Bebek yürüteçleri kimisi içine oturtarak bebeğinize tekerleklerinin kayma kolaylığı ile hareket alanı sağlayan tasarımlar olarak karşınıza çıkacaktır. Kimi modellerde ise bebeğinizin ilk adım arabası tarzında bir seçenekle yürümeye teşvik edici davranabilirsiniz. İlk adımlarını yere sağlam basarak atmasını diliyorsanız daha çok ittirilerek hareket edilen modellerden yana seçimde bulunabilirsiniz. Bu tarz yürüteç modelleri bebeğinizin farklı alanlarda gelişimine destekleyici aksesuar zenginlikleri ile de bebeğinizi geliştirmektedir.

9533244964914.jpg

Türkçe İngilizce sözcüklerin yer aldığı telefon ya da tuş takımları, farklı hayvan seslerini içeren ses cihazları, dans etmeye teşvik edici farklı ritim cihazları, el ile oynatılabilen çıngırak tarzı aparat eklemeleri ile zenginleştirilen pek çok yürüteç modeli vardır. Çocuk gelişimine uygun bu yürüteç modelleri tabii ki fiyat olarak da uçuk fiyat seçeneklerini gözler önüne serecektir. Tabii bu tarz bir seçim ne kadar doğru ve yerinde konusundaki cevapta yalnız ve yalnız sizde saklıdır.

lXYZ-6966970_1.jpg

Bazı yürüteç modelleri cinsiyet ayrımını sağlayabilecek erkeklere ya da kızlara hitap eden oyuncak formunda tasarlanarak zenginleştirilebilmektedir. Araba ya da kız çocuk park alanını yürütece ekleyen tasarımları resim galerimde inceleyerek tercih tamamen özgür iradenize bırakabilirsiniz. Bebek yürüteci kullanmak ne kadar doğru konusunda yapacağınız araştırma sonucuna bağlı yürüteç alımı için girişimde bulunabilirsiniz.
turuncularabaliyurutec4.jpg
 
Geri
Üst