Bebekler için sebze püresi tarifi

  • Konbuyu başlatan Sevtapzxzxzx
  • Başlangıç tarihi
S

Sevtapzxzxzx

Forum Okuru
Bebekler için sebze püresi tarifi
Bebekler için sebze püresi tarifi burada

Merhaba

Ek gıdaya geçeli 2 ay oldu bebeğim 8 aylık bebeğim için sebze püresi tarifi arıyorum bir sürü şey yapıyorum fakat Bazen ne yapacağımı şaşırıyorum Bugün ne yapsam diye düşünüp duruyorum aklıma burayada yazmak geldi bebeğim için sebze püresi tarifi verebilir misiniz Bebeğim 8 aylık hangi sebzelerden nasıl bir proje yapabilirim. Yardımcı olur musunuz teşekkürler.
 
Merhaba

Evde ne yapayım nasıl yemek yapayım bugün hangi yemeği yapayım derdimiz biz Türk kadınları için meşhurdur . Bir de bunun yanına bebişin ek gıdaları çorbaları filan eklenince gerçekten insan ne yapacağını bazen şaşırıyor. Sana sebze püresi için bir tarif verebilirim.

Orta boy 1 tane havuç, 1 tane küçük patates 1 çorba kaşığı pirinç yine bir çorba kaşığı 2 kez çekilmiş kıymayı yeterli miktarda suyla 35-40 dakika boyunca haşlıyorsun .

Haşlama bittikten sonra 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyip püre haline getirebilirsiniz ister çatalla yap isterrondo ile bebişine afiyet olsun.

Yaptığın bu ek gıdaların hiçbirine ilave etmiyorsun Bunu zaten bildiğini zannediyorum. aynı püreyi balkabağı patates, yeşil kabak havuç ya da havuç patates gibi farklı farklı şekillerde de hazırlayabilirsin
 
Geri
Üst